V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

PATRICIJA FRAS RANT, dr.dent.med.
TINA BENEDIČIČ, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: OŠ POLJANE, ZEMLJEMERSKA UL. 7
Telefon: (01) 434 70 81
E-naslov: narocanje.patricija.fras-rant@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 12:00-19:00
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

OBVESTILO!

 

Zaradi več kot dvomesečne prekinitve rednega dela in novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strokovnimi smernicami in pa zagotavljanja varnosti pred okužbo, bo naše delo drugačno in okrnjeno.


Zaradi novega načina dela boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo težje dosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo. Na telefon bomo dosegljivi 2 uri v ordinacijskem času (razpored je objavljen na našem urniku).

Dan pred vašim terminom vas bomo poklicali po telefonu in skupaj z vami izpolnili COVID-19 vprašalnik. Vprašalnik na spodnji povezavi lahko natisnete in izpolnite tudi sami, v tem primeru morate izpolnjen vprašalnik posredovati 1 dan prej na zobozdravnikovo e-pošto za naročanje.

Vprašalnik o zdravstvenem stanju pacienta pred zdravstveno obravnavo v času COVID

V primeru, da 1 dan pred terminom ne boste dosegljivi na telefon ali nam izpolnjenega COVID-19 vprašalnika ne posredujete po e-pošti, vaš termin odpade in ga bomo dodelili drugemu pacientu.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V ZD prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

NAROČANJE:

    - osebno v ordinacijskem času ambulante

    - po telefonu na številko: 01/ 43 47 081  v dopoldanskem času od 8.00 do 10.00 ure

                                                            v popoldanskem času od 16.00 do 18.00 ure

   - elektronsko na e-mail naslov:       narocanje.patricija.fras-rant@zd-lj.si

   - po pošti

 Čakalna doba za prvi pregled: od 0 do 30 dni

Število opredeljenih pacientov:1.439 (11.2.2019 podatek zzzs)

 Naročite se lahko tudi preko spletnega portala e Naročanje: https://narocanje.ezdrav.si

Pooblaščena oseba za vodenje čakalnega seznama:

Tina Benedičič

e- pošta :cen.tina.benedicic@zd-lj.si,telefon:01/434 70 81

 

V nujnih primerih izven našega ordinacijskega časa se lahko obrnete tudi na zobozdravstvene ambulante na osnovnih šolah( urnik dela je objavljen na intranetni strani ZD Ljubljana) ali v PE Aškečeva, Otroško in mladinsko zobozdravstvo, Aškerčeva 4,telefon: 01/ 200 76 30.

 

Zobozdravstvena nujna pomoč ob sobotah, nedeljah in praznikih deluje  v kletnih prostorih ZD Lj-Center, Metelkova 9, Ljubljana od 8h do 13h.

Nočna zobozdravstvena ambulanta deluje vsako noč od 21h do 4h na isti lokaciji.

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.