NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

CVETKA OBERČ, dr.med.spec.
AZRA OSMANAGIĆ, TZN
GREGOR STERLE, TZN
EVA JEVNIKAR, dipl.m.s.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA OČESNE BOLEZNI
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003-345
E-naslov: narocanje.cvetka.oberc@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

krajši delovni čas, OB SREDAH DELA PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

na pregled se lahko naročite po e-pošti preko spletnega naročanja, po telefonu, po pošti, osebno v ordinacijskem času ambulante ali preko spletnega portala eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/.

Čakalna doba z REDNO napotnico je 270 dni, s HITRO 150-180 dni, z ZELO HITRO 90 dni, in z NUJNO 24 ur.

Telefonsko naročanje: torek, sreda in petek 07.00 - 11.00, ponedeljek in četrtek 12.00 - 16.00. Osebno naročanje za specialistični očesni pregled v ambulanti z potrdilom o izdani e-napotnici izbranega zdravnika med ordinacijskim časom ambulante.

OPOMBA:

Informacije o sredah, katere zdravnica dela dobite po telefonu, osebno v ambulanti ali pri vratarju/informatorju ZD Bežigrad.

------------------------------------------------

OBVESTILO:

Od ponedeljka 18.05. ponovno delamo v ZD Bežigrad po običajnem urniku.

Naročanje še vedno poteka izključno po telefonu na telefonsko številko 01/3003-345 ali preko elektronske pošte na e-mail: narocanje.cvetka.oberc@zd-lj.si. Osebnega naročanja do nadaljnega ni.

Datumi za pregled dodeljeni pred 16.03. za mesec maj odpadejo, vsi ti pacienti bodo zato prejeli nove termine.

POMEMBNO:

S ciljem preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19 med prebivalstvom je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da zdravstvenemu osebju ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE in RESNIČNE podatke o svojem zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Na vhodu ZD Bežigrad se zglasite NAJVEČ 5 minut pred predvidenim terminom pregleda.                                      

Pred vstopom v ZD je obvezno razkuževanje rok. V prostorih zdravstvenega doma je ves čas obvezna uporaba maske.

Upoštevajte higieno rok in higieno kašlja.

Če imate na dan predvidenega pregleda kakršnekoli znake prehladnega obolenja (povišana temperatura, kašelj, slabo počutje, izcedek iz nosu, boleče žrelo...) ostanite doma in se PRENAROČITE.

Hvala za upoštevanje navodil in razumevanje.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.