Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

MONIKA KOTLAR, viš.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003-344
E-naslov: narocanje.fizio-bez@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-14:00
TOREK 12:00-19:30
SREDA 06:30-14:00
ČETRTEK 12:00-19:30
PETEK 06:30-14:00 ali 12:00-19:30

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU.

Odsotnost:

Od: 01.08.2024 Do: 30.08.2024

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!
Naročanje na fizioterapevtsko obravnavo je možno z Delovnim nalogom za fizioterapijo vsak delovnik v ordinacijskem času (delovni nalog oddate na vstopni točki Zdravstvenega doma ali na sprejemnem okencu v fizioterapiji), lahko pa ga pošljete na naslov Kržičeva 10, 1000 Ljubljana s pripisom, da se želite naročiti. O terminu boste obveščeni po pošti.
Za fizioterapevtsko obravnavo  se lahko dogovorite tudi preko elektronskega naslova  narocanje.fizio-bez@zd-lj.siV tem primeru priložite obojestranski sken/sliko delovnega naloga.  
Elektronsko naročanje preko portala narocanje.ezdrav.si za dejavnost fizioterapija trenutno še ni možno, lahko pa na dobite informacijo o čakalni dobi na  https://cakalnedobe.ezdrav.si/
 
Povezave na ČD po stopnjah nujnosti: 
 

https://cakalnedobe.ezdrav.si/zdravstvena-storitev/1439/zelohitro/osrednjeslovenska-regija

https://cakalnedobe.ezdrav.si/zdravstvena-storitev/1439/hitro/osrednjeslovenska-regija

https://cakalnedobe.ezdrav.si/zdravstvena-storitev/1439/redno/osrednjeslovenska-regija


Za telefonske informacije smo dosegljivi v ordinacijskem času na tel. 01/300 33 44. Najlažje smo dosegljivi med 12.00 in 14.00 uro.
Ordinacijski čas fizioterapije v ZDL  je od ponedeljka do petka od 6.30 ure do 19.30 ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je fizioterapija zaprta.

V fizioterapiji bodo obravnavani samo pacienti brez znakov okužbe dihal in brez stikov z okuženimi s COVID-19.
Na naročeno fizioterapevtsko obravnavo prihajajte 5 minut pred predvidenim terminom.

Lep pozdrav,    Monika KOTLAR.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.