Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

SLAĐANA BOŽIĆ, dipl.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-711 , (01) 4723-712
E-naslov: narocanje.fizio-cen@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:30
TOREK 07:00-14:30
SREDA 12:00-19:30
ČETRTEK 07:00-14:30
PETEK 07:00-14:30 ali 12:00-19:30

Opomba:

OB PETKIH DELA IZMENIČNO PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

 

 

Naročanje na fizioterapevtsko obravnavo je možno z delovnim nalogom vsak delovnik od ponedeljka do petka  v ordinacijskem času- delovni nalog lahko oddate osebno na vstopni točki v ZD Center ali pa ga pošljete po pošti na naslov ZD Center, FIZIOTERAPIJA, Metelkova  9, LJUBLJANA.

Na portalu naročanje.ezdrav.si  lahko dobite informacije o čakalnih dobah na nivoju Slovenije.


V fizioterapiji bodo obravnavani samo pacienti brez znakov okužbe dihal in brez stikov z okuženimi s COVID-19.

Na naročeno fizioterapevtsko obravnavo prihajajte 5 minut pred predvidenim terminom, z nameščeno kirurško masko, ob vstopu si razkužite roke. Ves čas obravnave upoštevajte navodila fizioterapevta in se držite priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe.

Za informacije je možno poklicati na 01/ 47 23712

E naslov-   narocanje.fizio-cen@zd-lj.si

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.