NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

LEJLA DOBERŠEK, dr.med.spec.
VLASTA ILERŠIČ, med.sestra
HELENA ESTABRAGHI, ZT
ILGO MUSTER, dipl.zn.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: (01) 4202-404
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/97/
E-naslov: narocanje.lejla.dobersek@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 13:00-19:30
  TOREK 13:00-19:30
  SREDA 06:30-13:00
  ČETRTEK 06:30-13:00
  PETEK 06:30-13:00 ali 13:00-19:30

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU, ZDRAVNICA DELA TUDI V ANTIKOAGULACIJSKI AMBULANTI
 • Urnik dipl. m. s.
  ILGO MUSTER, dipl.zn.
  PONEDELJEK 12:45-19:15
  TOREK 12:45-19:15
  SREDA 06:30-13:00
  ČETRTEK 06:30-13:00
  PETEK 06:30-13:00
  Ob petkih izmenično v Tehnološkem parku in na lokaciji Rudnik, dela v timu z dr. Krišto Bredo in dr.Doberšek Lejlo

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

dr.Lejla Doberšek je odsotna od 9.7. do 10.7.Nadomeščanje je urejeno za nujne in  neodložljive storitve. V četrtek dopoldne nadomešča Barbara Fischinger, dr.med., v petek dopoldne pa Ana Perdih, dr.med. Pokličite na 01/4202-400.

 Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače -

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Vljudno vas naprošamo da pokličete v našem delovnem času na telefonu 01 4202 404 ali na mail narocanje.lejla.dobersek@zd-lj.si.

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledomrimeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu. 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.