Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

LEJLA DOBERŠEK, dr.med.spec.
MAJA ARKO JAMNIK, ZT
VLASTA ILERŠIČ, med.sestra
ANDREA PELIN, tzn
DIJANA PEJČIĆ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: (01) 4202-404
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 12:45-19:15
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK 06:30-13:00

Opomba:

Hišne obiske opravljamo izven delovnega časa po dogovoru. Zdravnica dela tudi v antikoagulacijski ambulanti.

Obvestilo zdravnika:

SPOŠTOVANI

 Zdravnica je odsotna od 13.5. do 24.5.2024. Nadomešča jo Sonja Stagličič, dr.med.  ZA NUJNE IN NEODLOŽLJIVE STVARI SMO DOSEGLJIVI V ORDINACIJSKEM ČASU NA TEL.: 01/ 420 24 00

HVALA ZA RAZUMEVANJE

 Naročanje je možno osebno, po telefonu, po klasični pošti in preko Portala. Zaradi motenj v Portalu mi lahko pišete tudi na elektronsko pošto: narocanje.lejla.dobersek@zd-lj.si

po telefonu: 01-4202-404 celoten ordinacijski čas. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 7.30 do 9.30 ure ( dopoldanski turnus), oziroma od 14.00 do 16.00 ure ( popoldanski turnus).

elektronsko: PORTAL ZA PACIENTE ( priporočljiv način kontaktiranja)

po pošti: ZD Ljubljana - PE Rudnik, Rakovniška 4, 1000 Ljubljana, Lejla Doberšek, dr.med.

osebno: v ordinacijskem času ambulante

V nabiralnik na glavnem vhodu enote PE Rudnik lahko oddate izvide in obrazce ( dostopni na glavnem vhodu) z naročilom administrativnih storitev.

Do nadaljnega vse petke delamo v dopoldanskem turnusu.

 

 

V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/login, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po dosedanji elektronski pošti boste odgovor prejeli do 30.9.2022. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.

 

REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali

2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur

 

 

Spoštovani,

 Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem ( osebno, po telefonu, e- pošti, Portala ali navadne pošte).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.


Hišni obiski se opravljajo po dogovoru izven ordinacijskega časa.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.