NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

LUČKA MOLKA, dr.med.spec.
LIDIJA KOPRIVC, med.sestra
KARMEN KOPAČ, med.sestra
SANDRA TODIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 5815-212 , (01) 5815-297
E-naslov: narocanje.lucka.molka@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 10:00-13:30
TOREK 12:30-16:00
SREDA 07:00-10:30
ČETRTEK 10:00-13:30
PETEK 07:00-10:30 ali 12:30-16:00

Opomba:

petek izmenično,zdravnica opravlja delo v krajšem del. času

Obvestilo zdravnika:

 Enotno obvestilo za paciente otroških, šolskih in splošnih ambulant

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave. Zaželjeno je, da si že pred vhodom nadenete svojo masko.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika

 

 

ODSOTNOST: 27.7.2020 do 14.8.2020. Nadomeščanje: informacije na tel.št. 01/5815212.
E-naročanje v času odsotnosti ni aktivno.

URNIK AMBULANTE: redni urniki (zaradi razmer povezanih s korona virusom) še vedno ne veljajo. Trenutno moj tim velik del delovnega časa opravlja sistematske preglede in UZ kolkov dojenčkov ter cepljenja. V primeru neodložljive potrebe po pregledu bolnega otroka oz. neodložljive potrebe po nasvetu /posvetu, prosim, kontaktirajte otroško triažno sestro (tel. 01/ 5815 212), ki vam bo svetovala oz. omogočila kontakt s pediatrom ali šolskim zdravnikom.

NAROČANJE: osebno ali telefonsko ( 01/5815297 oz.254 za nadomestno amb.) v času dela ambulante ali po e-pošti (ob delavnikih). Naročanje  po e-pošti ni primerno, kadar zdravstvene težave terjajo takojšnjo rešitev. E-pošta ni namenjena pošiljanju priponk razen po izrecnem dogovoru z zdravnikom.

E- RECEPTI: brez obiska so možni le za dolgotrajno terpijo, ki se ne spreminja.

E- NAPOTNICE: brez obiska so možne le za kontrolne preglede, če ste dostavili izvid predhodnega pregleda.{

 

 

Ob petkih se dopoldanske ambulante praviloma končajo ob 12.uri zaradi strokovnega sestanka zaposlenih v zdravstvenem varstvu predšolskih otrok, šolskih otrok in mladine.

 

 

 

 

Odsotnost:

Od: 27.07.2020 Do: 14.08.2020
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.