NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

LUČKA MOLKA, dr.med.spec.

LIDIJA KOPRIVC, med.sestra
KARMEN KOPAČ, med.sestra
SANDRA TODIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 5815-212 , (01) 5815-297
E-naslov: narocanje.lucka.molka@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK 10:00-13:30 - Dopoldan
TOREK - 12:30-16:00 Popoldan
SREDA 07:00-10:30 - Dopoldan
ČETRTEK 10:00-13:30 - Dopoldan
PETEK 07:00-10:30 12:30-16:00 Izmenično
SOBOTA - - -
Opomba:
petek izmenično,zdravnica opravlja delo v krajšem del. času
Obvestilo zdravnika:

 Enotno obvestilo za paciente otroških, šolskih in splošnih ambulant

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave. Zaželjeno je, da si že pred vhodom nadenete svojo masko.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika

 

URNIK AMBULANTE: redni urniki ()zaradi razmer povezanih s korona virusom) še vedno ne veljajo. Trenutno moj tim velik del delovnega časa opravlja sistematske preglede in UZ kolkov dojenčkov ter cepljenja. V primeru neodložljive potrebe po pregledu bolnega otroka oz. neodložljive potrebe po nasvetu /posvetu, prosim, kontaktirajte otroško triažno sestro (tel. 01/ 5815 212), ki vam bo svetovala oz. omogočila kontakt s pediatrom ali šolskim zdravnikom.

NAROČANJE: osebno ali telefonsko ( 01/5815297 oz.254 za nadomestno amb.) v času dela ambulante ali po e-pošti (ob delavnikih). Naročanje  po e-pošti ni primerno, kadar zdravstvene težave terjajo takojšnjo rešitev. E-pošta ni namenjena pošiljanju priponk razen po izrecnem dogovoru z zdravnikom.

E- RECEPTI: brez obiska so možni le za dolgotrajno terpijo, ki se ne spreminja.

E- NAPOTNICE: brez obiska so možne le za kontrolne preglede, če ste dostavili izvid predhodnega pregleda.{

IODSOTNOST: 28.4.2020 do 30.4.2020. Nadomeščanje: informacije na tel.št. 01/5815212.

E-naročanje v času odsotnosti ni aktivno.

 

Ob petkih se dopoldanske ambulante praviloma končajo ob 12.uri zaradi strokovnega sestanka zaposlenih v zdravstvenem varstvu predšolskih otrok, šolskih otrok in mladine.

 

 

Urniki in kontakti

Napredno iskanje