Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

DUŠANKA VODNIK, dr.med.spec.
MARIJA PRAZNIK KOGOVŠEK, dipl.m.s.
NINA BOGATAJ, dipl.m.s.
PATRICIJA ČERNILOGAR OKORN, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837-431
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Obravnavamo SAMO NAROČENE paciente!!! Če je nujno vas bomo naročili za isti dan.

Ordinacijski čas: ponedeljek in sreda dopoldan (7.00 do 11.00 preventivna dejavnost (zdravi otroci), 11.00 do 14.00 kurativna dejavnost (bolani otroci)), torek in četrtek popoldan (od 12.30 do 17.00 preventiva, od 17.00 do 19.30 kurativa)

 

 

 

 

 

  Nadomeščanje ob naši odsotnosti : prisotna zdravnica v šolski ambulanti (dr. Mirjana Kocjan ali dr. Tamara Popović). Ponoči, sobote, nedelje in prazniki za nujna stanja: PNMP v ZD Center Metelkova 9. Vedno prej POKLIČITE!!!

Vse oblike naročanja:

-po telefonu vedno v ordinacijskem času: (01) 5837-431

-PORTAL- Pri našem delu imajo prednost naročeni pacienti, na koncu službe pa beremo in odgovarjamo na sporočila na PORTALU. Ta sporočila niso namenjena urgentni obravnavi otrok.

-po pošti: dr. Dušanka Šana Vodnik, Ob zdravstvenem domu 1, 1210 Ljubljana Šentvid

-osebno

- od 1.10.22 je uveden elektronski portal za naročanje:

V Zdravstvenem varstvu predšolskih in šolskih otrok ter mladine ZD Ljubljana - Šentvid  smo prešli na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente, ki je nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Za dostop do portala je potrebna REGISTRACIJA. Več informacij o registraciji je na https://portal.zd-lj.si/login.

 Elektronska sporočila nam lahko pošiljate le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času. Če je otrok mlajši od 15 let, otroku pooblastila ni potrebno podpisati. Starš oz. skrbnik otroka opravi le postopek registracije. V posameznih primerih je poleg postopka registracije potrebno še ročno dodajanje pooblastitelja s strani zdravstvenih delavcev. V primeru, da je otrok starejši od 15 let, pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil. Na spletni strani razvojne ambulante najdete koristne informacije glede razvoja otroka. Prosim, preberite tudi Sporočilo slovenskih pedaitrov.

 LABORATORIJ:

Spoštovani, po prejemu laboratorijskega naročila s strani vašega zdravnika, se lahko samostojno naročite v laboratorij preko spodnje povezave:

https://narocanja.zd-lj.si/248

Sledite navodilom, ki so napisana zelenem okvirju, naročate se lahko, le na proste termine, ki so obarvani zeleno.

VELJAVNOST NAPOTNIC:

Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.