V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DUŠANKA VODNIK, dr.med.spec.
MARIJA PRAZNIK KOGOVŠEK, dipl.m.s.
JANA PLETERSKI, ZT
NINA BOGATAJ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837-431
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/209
E-naslov: narocanje.dusanka.vodnik@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Obravnavamo SAMO NAROČENE paciente!!! Če je nujno vas bomo naročili za isti dan.

Ordinacijski čas: ponedeljek in sreda dopoldan (7.00 do 11.00 preventivna dejavnost (zdravi otroci), 11.00 do 14.00 kurativna dejavnost (bolani otroci)), torek in četrtek popoldan (od 12.30 do 17.00 preventiva, od 17.00 do 19.30 kurativa)

V petek 8.1.2021 delamo dopoldan, 15.1.21 delamo popoldan.

Nadomeščanje za nujna stanja ob naši odsotnosti : prisotna zdravnica v šolski ambulanti. Ponoči, sobote, nedelje in prazniki za nujna stanja: PNMP v ZD Center Metelkova 9. Vedno prej POKLIČITE!!!

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil. Na spletni strani razvojne ambulante najdete koristne informacije glede razvoja otroka. Prosim, preberite tudi Sporočilo slovenskih pedaitrov.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.