Skoči do osrednje vsebine

Urnik

HELENA ŽUNKO, dipl.fiziot., mag.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 200 45 87 , (01) 200 45 42
E-naslov: helena.zunko@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 08:00-13:00
TOREK 13:00-18:00
SREDA 13:00-18:00
ČETRTEK 13:00-18:00
PETEK -

Obvestilo zdravnika:

Helena Žunko, mag. fiziot. s spec. znanji:

Specialna fizioterapevtska obravnava (vrsta obravnave: 4.1. - manualna terapija zahtevnih okvar mišično-skeletnega sistema)

Elektronski naslov: helena.zunko@zd-lj.si

Elektronski naslov za informacije za ostale vrste fizioterapevtskih obravnav: narocanje.fizio-vic@zd-lj.si


OBVESTILA:  SPREMEMBA URNIKA!!! Delo poteka samo od  ponedeljka do srede (ponedeljek in torek popoldan (12.00 - 18.30), sreda dopoldan (8.00-13.30)). 

ODSOTNOST: /

 

NAROČANJE:

- osebno v ordinacijskem času

- delovni nalog lahko odložite v nabiralnik v kletnih prostorih fizioterapije

- po pošti

 

 

Čakalne dobe so na voljo na:  https://cakalnedobe.ezdrav.si/Na naročeno fizioterapevtsko obravnavo prihajajte 5 minut pred predvidenim terminom, z nameščeno kirurško masko, ob vstopu si razkužite roke. Ves čas obravnave upoštevajte navodila fizioterapevta in se držite priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe. Obravnavamo samo paciente brez znakov okužbe dihal in brez stikov z okuženimi s COVID-19.


 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.