Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

HELENA ŽUNKO, mag.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 200 45 87 , (01) 200 45 42
E-naslov: helena.zunko@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-18:08
TOREK 12:00-18:08
SREDA 08:00-13:15
ČETRTEK -
PETEK -

Obvestilo zdravnika:

Helena Žunko, mag. fiziot. s spec. znanji - Specialna fizioterapevtska obravnava (vrsta obravnave: 4.1. - manualna terapija zahtevnih okvar mišično-skeletnega sistema)

Elektronski naslov: helena.zunko@zd-lj.si

Elektronski naslov za informacije za ostale vrste fizioterapevtskih obravnav (mala, srednja, velika): narocanje.fizio-vic@zd-lj.si

 

Naročanje na fizioterapevtsko obravnavo je možno z delovnim nalogom vsak delovnik v ordinacijskem času (delovni nalog vstavite v nabiralnik levo od sprejmnega okenca fizioterapije v kleti), lahko pa ga pošljete na naslov: Šestova ulica 10, 1000 Ljubljana. Prosimo vas, da preverite vaše kontaktne podatke na delovnem nalogu in poštni naslov. O terminu boste obveščeni po pošti.

Pozorni bodite, da delovni nalog s stopnjo nujnosti zelo hitro dostavite v 7ih koledarskih dneh ter s stopnjo nujnosti redno in hitro v 21ih koledarskih dneh. 

Vse administrativne storitve, kot je naročanje na storitev, prenaročanje, se izvaja na daljavo preko telefona (01/200 45 87), na katerega smo dostopni med ordinacijskim časom. Bolj priporočljivo pa je preko e-pošte (specialne obravnave (vrsta 4.1.): helena.zunko@zd-lj.si ,  za druge vrste obravnav (mala, srednja ali velika): narocanje.fizio-vic@zd-lj.si)Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi. 

Čakalne dobe so na voljo na:  https://cakalnedobe.ezdrav.si/


Obravnavamo samo paciente brez znakov okužbe dihal in brez stikov z okuženimi s COVID-19.


 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.