V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

JARMILA TRČEK BREZNIKAR, dr.med.spec.
POLONA DOLNIČAR, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 5837-427 , 01 5837-407 - DR. VODNIK EVA
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/35
E-naslov: narocanje.jarmila.trcek-breznikar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, V SREDO MED 18.30 IN 19.30 IZVAJA HIŠNE OBISKE.

Obvestilo zdravnika:

 

Spoštovani!

Dne 16.9.20221 smo odsotni, nadomešča dr. Mojca Prica (dopoldne) tel: 01/5837 438

Dne 17.9.2021 smo odsotni, nadomešča dr. Dragana Rakić ( dopoldne) tel: 01/5837 427

Dne 20.9.2021 smo odsotni, nadomešča dr. Viljema Remic (dopoldne) tel: 01/5837 425   

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

 

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo,naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

Naročanje: po telefonu 01/ 58 37 427: dopoldan 8.00-10.00, popoldan 14.00-16.00

                po e- pošti:  narocanje.jarmila.trcek-breznikar@zd-lj.si

                po pošti s pripisom za ambulanto dr. Jarmila Trček Breznikar , Ob zdravstvenem domu1, 1000 Ljubljana

 

Za cepljenje proti covid 19 se naročite: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

 

E-pošta ni primerna za nujna-akutna stanja. Takrat pokličete 112 .

Za lažjo identifikacijo in komuniciranje z vami poleg vašega uradnega imena in priimka pripišete še številko vašega zdravstvenega zavarovanja (devetmestna številka z vaše kartice zdravstvenega zavarovanja - KZZ) ali vaš rojstni datum ter telefonsko številko, kjer boste dosegljivi.

PO POŠTI (ZDL, enota Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1,1210 Ljubljana-Šentvid):

Prosimo naslovite s pripisom za ambulanto dr.Jarmila Trček Breznikar.

OSEBNO:

trenutno ni možno

Ostala obvestila:

Tisti, ki ste preboleli covid, lahko to dokazujete z izvidom brisa, ki ga lahko sami pridobite na spletni strani https://zvem.ezdrav.si/domov prav tako lahko preko istega portala pridobite potrdilo o cepljenju.

Za prijavo na cepljenje proti covid prosim obiščite: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

Hvala za razumevanje!

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.