V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DARJA MARIJA ŽNIDARŠIČ, dr.med.spec.
TINA PEKLAR, SMS
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01 58 15 383
E-naslov: narocanje.darja-marija.znidarsic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK -
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

Hišni obiski sreda 13.00 do 14.00, urnik v veljavi od 01.12.2020 dalje

Obvestilo zdravnika:

 

Ambulanta dr. Žnidaršičeve dela tri dni v tednu. V  ponedeljek popoldne, sredo  dopoldne in petek po razporedu ( dopoldne-če ni drugače napisano).

Na elektronska sporočila poslana na naslov  narocanje.darja-marija.znidarsic@zd-lj.si se odzovemu v ordinacijskem času ambulante, v roku treh  delovnih dni. V času  dopustov in drugih odsotnosti (bolniška, strokovno izobraževanje, delo na drugih deloviščih) se v primeru večjih težav obrnite na nadomestnega zdravnika, v primeru nujnih stanj pa na tel.št. 112.  Sicer vas prosimo, da pošljete sporočilo še enkrat, ko smo v ambulanti ponovno prisotni.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.