Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

ANASTAZIJA SAVŠEK, dr.dent.med.
JANJA ROSTAN JANŠA, ZT
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: PE AŠKERČEVA, AŠKERČEVA UL. 4
Telefon: (01) 2007-632
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 07:00-13:30
SREDA 12:45-19:15
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 12:45-19:15

Obvestilo zdravnika:

 Spoštovani,

Zobozdravnica Anastazija Savšek dr.dent.med. je z dnem 22.11.2023 prenehala z delom v ZDL.

Nova zobozdravnica Tea Grdiša dr.dent.med. prične z delom 11.12.2023. Od takrat naprej se bodo lahko vsi pacienti,do napolnjenega 19.leta,tudi opredelili.

V času odsotnosti zobozdravnice v ambulanti se za nujno zobozdravnišku pomoč lahko obrnete na prisotne zobozdravnike v ZDL Center.

S spoštovanjem

 

 
Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

V ZD prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom pozvonite, si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

 

 

 

                                      

                 

 


V nujnih primerih izven našega ordinacijskega časa ali odsotnosti zobozdravnice se lahko obrnite tudi na zobozdravstvene ambulante na osnovnih šolah  (urnik dela je objavljen na internetni strani ZD Ljubljana) ali v PE Aškerčeva - otroško in mladinsko zobozdravstvo, Aškerčeva 4, telefon: 01/200 76 30

 

    Nujna stanja v zobozdravstvu so:
_ močan zobobol (nevzdržna huda bolečina,ki traja več kot 24 ur im analgetik ne pomaga)

_akutna infekcija (vnetje,ki se kaže kot: oteklina,težje požiranje in odpiranje ust,zvišana telesna temperatura )

_močnejša krvavitev po oralnem  kirurškem posegu,ki se sama ne ustavi po določenem času)

_poškodbe ( v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votlini )

 

 


ZOBOZDRAVSTVENA NUJNA MEDICINSKA POMOČ (ZNMP)

  • OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH

ZNMP deluje ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 13.00 v kletnih prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana - Center, Metelkova  ul.9, Ljubljana. Naročanje je obvezno, posvet in naročanje je pacientom dosegljiv med 8.00 in 12.00 uro na telefonski številki 01472378

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.