NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MARIJA GODINA, dr.med.spec.
TADEJA CUKOR, ZT
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA BOLEZNI UŠES, NOSU IN GRLA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-778
E-naslov: narocanje.marija.godina@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 12:00-19:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani

od 3.08. - 21.08.2020 naša ambulanta ne dela.

Nujnu primeri se naročijo na pregled po telefonu:  v  delovnem času pri mag.Mileni Krajinović, dr.med.spec ( 01 47 23 884 ) ali na ORL Kliniki ( 01 ( 522 41 83 ).

Hvala za razumevanje.

 

Splošna navodila:

bolnike z napotnico " NUJNO" in " ZELO HITRO" prosimo, da pred prihodom v ZD obvezno pokličejo našo medicinsko sestro in si zagotovijo uro pregleda.

Tel: 01/47 23 778.

Naročanje je možno po telefonu, po elektronski ali navadni pošti. Osebno naročanje do nadaljnjega ni možno.

Prenaročanje bolnikov poteka po vrsten redu, kakšen je bil pred razglasitvijo epidemije. Paciente obveščamo po telefonu, elektronski in navadni pošti.

Zaradi upoštevanja zaščitnih ukrepov prosimo VSE naročene, da pridejo na pregled 5 minut pred naročeno uro z zaščitno masko. 

Na vhodu v ZD je vstopna točka, kje se prijavite medicinski sestri. Ona vas bo poiskala na seznamu pacientov in po razkuževanju rok napotila v našo ambulanto.

Pred vstopom v ordinacijo boste prejeli vprašalnik v zvezi z COVID-om.

Prosim vas, da ob izpolnjevanju vprašalnika unesete TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih. "
 

Hvala za razumevanje.

Ambulanta sprejema otroke in mladostnike do 19. leta starosti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.