NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

SIMONA KRAMAR JAKI, dr.med.spec.
MARJETA GANTAR, viš.med.ses.
MOJCA OKORN, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: AMBULANTA LEK, VEROVŠKOVA UL. 57
Telefon: (01) 580 24 83
E-naslov: narocanje.simona.kramar-jaki@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 13:30-17:00
  TOREK 07:45-11:15
  SREDA 07:45-11:15
  ČETRTEK 07:45-11:15
  PETEK 09:30-13:00

  Opomba:

  SKRAJŠAN DELOVNI ČAS
 • Urnik dipl. m. s.
  MOJCA OKORN, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA -
  ČETRTEK -
  PETEK 07:00-14:00
  Dela v timu z Simono Kramar Jaki, dr.med.spec. Ob torkih izmenično z Majo Androjno, dr.med.spec. in Simono Kramar Jaki, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

ambulanta LEK bo od 6.7.2020 do 17.7.2020 zaprta.

Nadomeščanje je organizirano v ZD Šiška po razporedu:

- od 6.7.-7.7. v ambulanti  Mateje Bizjak Osredkar,dr.med. od 13.00-19.00

- 8.7. v ambulanti Mateje Bizjak Osredkar,dr.med. od 7.00-13.00

- 9.7. v ambulanti Aleša Kovača, dr.med. od 13.00-19.00

- 10.7. v ambulanti Mateje Bizjak Osredkar, dr.med. od 7.00-13.00

V času nadomeščanja ne odgovarjamo na e-pošto!

Kontaktirajte nadomestne zdravnike v ZD Šiška po elektronski pošti  ali telefonu v njihovem ordinacijskem času. Pred obiskom pri nadomestnem zdravniku  v ZD Šiška se je nujno potrebno naročiti po telefonu ali elektronski pošti!
Vsi potrebni kontakti in ordinacijski časi so objavljeni na spletni strani ZD Ljubljana.

 

 

 

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslednja navodila veljajo v času normalnih delovnih razmer po prenehanju izrednih razmer:

 

za pregled se je potrebno naročiti v ambulantnem času: osebno, po telefonu (01/5802483), po pošti ali po e-pošti.

 

Če se pregleda, na katerega ste naročeni, ne morete udeležiti, to prosim sporočite po telefonu ali e-pošti.

 

Obvezno naročanje seveda ne velja za nujne primere.

 

Vse nove izvide pred prihodom fotokopirajte, saj bo izvid ostal v vašem kartonu. Na e-pošto ne pripenjajte slik, izvide pa le po predhodnem dogovoru z zdravnikom.

 

Odmor: dopoldan 9.45-10.00, popoldan 15.45- 16.00, ob petkih: 11.45- 12.00

 

 

Simona Kramar Jaki,spec.druž.med.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.