V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

SIMONA KRAMAR JAKI, dr.med.spec.
TINA PEKLAR, SMS
ALEKSANDRA REŠ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: (01) 580 24 83
E-naslov: narocanje.simona.kramar-jaki@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-17:00
TOREK 07:45-11:15
SREDA 07:45-11:15
ČETRTEK 07:45-11:15
PETEK 09:30-13:00

Opomba:

SKRAJŠAN DELOVNI ČAS, ob sredah hišni obiski od 10.15 do 11.15

Obvestilo zdravnika:

 

Spoštovani,

 od 1.9.2021 se po dolgih letih obratovanja ambulanta Simone Kramar Jaki,dr.med.spec. seli v prostore ZD Ljubljana Šiška, Derčeva ulica 5.

 Za vse že opredeljene paciente bo ambulanta obratovala dvakrat na teden in sicer:

- ob torkih popoldne od 12.30 do 19.30

-ob četrtkih dopoldne od 7.00 do 14.00

Ambulanta bo v delovnem času dosegljiva:

- po telefonu: 01/ 58 15 359 (ob torkih od 14.00-16.00 ter ob četrtkih od 8.00-10.00)

- elektronsko: narocanje.simona.kramar-jaki@zd-lj.si

 

Hvala za razumevanje

Na elektronska sporočila poslana na naslov  narocanje.simona.kramar-jaki@zd-lj.si se odzovemu v ordinacijskem času ambulante, v roku treh  delovnih dni.

Zaradi velikega števila e-sporočil ne moremo odgovoriti na vso pošto v istem dnevu. Če 
niste dobili odgovora in ste v življenski nevarnosti, se obrnite na urgentno službo SNMP. V kolikor 
lahko počakate, pričakujte odgovor v naslednjih 3 delovnih dneh. Na spletni strani ZDL sprotno 
preverjajte morebitno odsotnost zdravnika.

 

 

 

ZDRAVNIŠKO POTRDILO O PREBOLELI BOLEZNI COVID-19:

  • Na portalu zVEM (zdravje – vse na enem mestu) lahko natisnete izvid brisa na covid-19 in certifikat o opravljenem cepljenju COVID-19, za kar potrebujete le digitalno potrdilo. S podatki otrok, mlajših od 15 let, preko portala zVEM upravljata starša (oče in mati) s svojim digitalnim potrdilom. Navedeno je uraden dokument in v tem primeru dodatnih potrdil ne potrebujete.
  • Izdaja potrdila s strani osebnega zdravnika je samoplačniška storitev, za katero je v ZD Ljubljana skladno z veljavnim Cenikom za izdajo spričeval, potrdil in mnenj, potrebno plačilo v znesku 15,00 EUR.

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.