en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

thumbnail

Predstavitveni video ZDL

Zdravje DM 67 100

Zdravje na delovnem mestu

CMDPS 77 100

Medicina dela, prometa in športa

Zdravstveni pregledi voznikov 83 100

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

Simulacijski center

SCUBY logo CMYK

SCUBY

Logo ISCPC

ISCPC

Nadgrajena celovita obravnava pacienta

CPC+

Mediacijski center

Mediacijski center

Urnik zdravnika

mag. NEVIJA VRHOVEC, dr.med.spec.

ANITA RIGLER OBERSTAR, dipl.m.s.
TJAŠA HOČEVAR, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: (01) 4202-401
Naslov za naročanje: http://narocanja.zd-lj.si/11/
E-naslov: narocanje.nevija.vrhovec@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK 07:00-13:30 - Dopoldan
TOREK - 13:00-19:30 Popoldan
SREDA - 13:00-19:30 Popoldan
ČETRTEK 07:00-13:30 - Dopoldan
PETEK 07:00-13:30 13:00-19:30 Izmenično
SOBOTA - - -
Opomba:
PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU, PONEDELJEK IN ČETRTEK PREVENTIVA
Obvestilo zdravnika:

Odsotnosti in spremembe urnika:  28.1.2020 bo ambulanta izjemoma dopoldan.

Potrebno se je naročati: elektronsko, po telefonu, osebno v ordinacijskem času ambulante, po pošti. Zaradi preobremenjenosti ambulante uporabite spletni naslov za naročanje, kjer si lahko sami izberete prosti termin http://narocanja.zd-lj.si/11/. Spletno naročanje velja le za kurativo, za sistematske preglede in cepljenja je potrebno poklicati ((01) 4202 401) ali nam pisati (narocanje.nevija.vrhovec@zd-lj.si). Pri obravnavi imajo prednost pacienti, ki so naročeni. Paciente, ki pridejo v ambulanto in niso naročeni, medicinska sestra striažira in v primeru, da stanje ni nujno, počakajo na pregled oziroma se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda. IZJEMA so nujna stanja, ki se obravnavajo prednostno.

V času, ko ambulanta ne dela ali potekajo preventivni pregledi, sprejema NUJNE primere dr. Zadravec, tel. (01) 4202 444. V primeru, da ima dr Zadravec preventivne preglede ali je odsotna, nadomešča za NUJNE primere Zdravstveno varstvo šolskih otrok in mladine Vič, Šestova 10, tel (01) 2004 500. Po 19. uri, ob sobotah, nedeljah in praznikih, sprejema NUJNE primere do 19. leta starosti pediatrična nujna medicinska pomoč (Metelkova (01) 472-38-88), nad 19. letom pa splošna nujna medicinska pomoč (Bohoričeva (01) 522-84-08). V primeru življenjske ogroženosti kličite 112.

NAROČANJE RECEPTOV IN ZDRAVSTVENIH LISTIN:

1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti vsaj teden dni pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled otroka pri zdravniku, za kar se predhodno naročite. Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati otrokovemu osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno. Napotnice za prve preglede pri specialistu izda otrokov osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Nadomestilo za nego
Če je otrok zbolel in potrebujete nego, o tem obvestite otrokovega osebnega zdravnika in pripeljite otroka na pregled najkasneje v treh dneh (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS). Nadomestilo za nego otroka pripada do 18 leta starosti otroka. Med hospitalizacijo otroka nadomestilo za nego ne pripada.

5. Nadomestilo za spremstvo
Če potrebujete nadomestilo za spremstvo otroka, poskrbite za potrdilo zdravstvene organizacije,kjer je bil otrok pregledan. Izvid lahko nadomesti potrdilo, če na njem piše, da prihaja v spremstvu osebe, ki uveljavlja pravico do nadomestila. Nadomestilo za spremstvo otroka izdajamo po urah in pripada do 15 leta starosti otroka.

 

Urniki in kontakti

Napredno iskanje