Skoči do osrednje vsebine

Urnik

INDA EDHEMOVIĆ, dr.med.spec.
KATARINA KASTELIC, dipl.m.s.
STANKO DERAJIĆ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: 01 3309 411 (ZD , 01 530 81 00
E-naslov: narocanje.inda.edhemovic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:00
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:00
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:00 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, ostalo UZ kolkov

Obvestilo zdravnika:

medo

 Spoštovani starši,

 Od 17.03.2020 zdravnica dela na lokaciji ZD "Bežigrad" v svoji izmeni. Za naročanje prosim pokličite na tel 01 3309 411.

V času odsotnosti jo nadomeščajo prisotne zdravnice v njenem turnusu. Za naročanje prosim pokličite na tel 01 3003 307.

V primeru življenske ogroženosti takoj pokličite 112.

 

8.11.2022 zdravnica dela UZ kolkov.

OBVESTILO AMBULANTE:

ELEKTRONSKI NASLOV AMBULANTE JE NAMENJEN IZKLJUČNO ADMINISTRATIVNIM STORITVAM (NAROČANJE   RECEPTOV, NAPOTNIC ZA KONTROLNE SPECIALISTIČNE  PREGLEDE, ZDRAVNIŠKIH POTRDIL IN DRUGIH OBRAZCEV, UREJANJU BOLNIŠKEGA STALEŽA IN (PRE)NAROČANJU NA PREVENTIVNE PREGLEDE IN CEPLJENJA. ELEKTRONSKO NA DALJAVO NE MOREMO OPRAVLJATI ZDRAVSTVENIH OBRAVNAV IN DALJŠIH ZDRAVSTVENIH POSVETOV. POSLANIH FOTOGRAFIJ NE BOMO OBRAVNAVALI, RAZEN, ČE SE BOMO PO TELEFONU PREDHODNO  DOGOVORILI DRUGAČE. V EL. SPOROČILIH  BODITE KRATKI, VEDNO NAVEDITE TOČNE OTROKOVE PODATKE (IME IN PRIIMEK IN DATUM ROJSTVA). ZA DOLOČENA ZDRAVSTVENA STANJA LAHKO NAVODILA POIŠČETE NA SPODAJ NAVEDENIH POVEZAVAH. VSE OSTALO  LAHKO UREJATE PREKO TELEFONA  V ORDINACIJSKEM ČASU AMBULANTE.

OBVESTILO SLOVENSKIH PEDIATROV: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=649:sporocilo-slovenskih-pediatrov&catid=152&lang=sl&Itemid=2093

SPLOŠNE UPORABNE VSEBINE najdete na povezavi:https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=categories&layout=zdlj:article&id=252&Itemid=2759&lang=sl

UPORABNE VSEBINE ZA STARŠE najdete na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=categories&layout=zdlj:article&id=252&Itemid=2759&lang=sl

 

V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7.00 in 19.00 h) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zdravnika v enoti. V nočnem času od 19.00 - 7.00 h, ob vikendih in praznikih (24 h) pa pokličite Pediatrično nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 47 23 888 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom. V primeru življenske ogroženosti takoj pokličite 112.

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

 

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.  

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

 

DODATNE INFORMACIJE PO TELEFONU:

 • Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.
 • Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.
 • Več informacij je na voljo tudi pri epidemiologu NIJZ na tel. št. 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00.in 17.00, tudi preko vikenda).

POMEMBNO OBVESTILO - KORONAVIRUS

Spoštovani starši!

Če ima vaš otrok vročino  38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN je v 14 -ih dneh pred začetkom bolezni bival v tujini ALI na območju z lokalnim širjenjem koronavirusa oz je bil  v tesnem stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo z novim koronavirusom, PROSIMO, DA OSTANETE Z OTROKOM DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU njegovega izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

Več informacij lahko dobite :

- v klicnem centru ZDLJ na 031 619 255 (dosegljiva 24 ur na dan)

-v brezplačnem klicnem centru na 080 14 04

-pri epidemiologu NIJZ na tel 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00 in 17.00, tudi preko vikenda)

 

V primeru, da ste po predhodnem telefonskem klicu naročeni na pregled z otrokom, ki ima vročino, kašlja, težje diha in je bil 14 dni pred pojavom bolezenskih težav na zgoraj napisanih lokacijah, ob prihodu v Zdravstveni dom otroku in sebi nadenite kirurško masko, ki se nahaja pri informatorju. Informatorja OPOZORITE, da potrebujete pregled v izolirnem prostoru, kamor vas bomo usmerili.

Tudi v času delovanja dežurne službe na Metelekovi 9 preko vikenda in ponoči se pred pregledom posvetujte na tel. štev. PNMP 01 47 23 888.

Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

Zdravljene okužbe z novim koronavirusom:

Pri okužbi z novim koronavirusom ZDRAVIMO LE SIMPTOME BOLEZNI.

 1. Znižujete telesno temperaturo z antipiretiki (Calpol sirup, Daleron sirup, Paracetamol svečke - dostopno v lekarni v prosti prodaji).
 2. Otrok na pije dovolj tekočine.
 3. Otrok naj počiva.
 4. Po potrebi se po telefonu posvetujte z med. osebjem.

ORGANIZACIJA DELA:

-preventivni program (sistematični pregledi, cepljenje) od 7 do 10.00 h v dopoldanski izmeni ter od 13 do 16 h  v popoldanski izmeni

 

-kurativni program ( bolni otroci) od 10 do 13.30 h v dopoldanski izmeni ter od 16 do 19.30 h v popoldanski izmeni.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________.

 

_________________________________________________________________________________________

OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH DELA PO RASPOREDU NA PNMP V ZD CENTER, METELKOVA 9.

_________________________________________________________________________________________

NAROČANJE: (ZD "Črnuče")
Paciente prosimo, da se na preglede naročate po telefonu na tel št.01 620 57 50 vsaj uro pred zaključkom ordinacijskega časa. Naročanje je možno izključno v ordinacijskem času izbranega zdravnika. Tako se boste predvidoma izognili predolgemu čakanju v čakalnici. Naročeni pacienti imajo prednost pred nenaročenimi (razen v primerih, ki so NUJNI).

V primeru odsotnosti nadomestne zdravnice ambulanto dr.Edhemović nadomeščajo ostale prisotne zdravnice v ZVPO ZD Bežigrad.

UREJANJE ADMINISTRATIVNIH ZADEV:
Recepti, napotnice,potrdila,... - naročite jih lahko kadarkoli v ordinacijskem času ambulante (osebno, po telefonu ali el. pošti), za prevzem listin potrebujete zdr. kartico, prevzamete pa jih lahko isti dan od 12.00 do 13.00 ure v dopoldanskem času in od 18.00  do 19.00 ure v popoldanskem času. .

UREJANJE BOLNIŠKEGA STALEŽA ZA NEGO:
Oglasite se osebno v ambulanti z zdr. karticami (otroka in starša) v ordinacijskem času. Listine vam bomo pripravili kolikor hitro bo mogoče, vsekakor pa isti dan do konca ordinacijskega časa.


Vaša pediatrinja.

Mickey and Minni

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.