Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ELDISA KURBEGOVIĆ, dr.med.spec.
KAJA KORES, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/54 72 837 , 01/54 72 800
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/111/ https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Majda Klašnja, dipl.m.s., ob torkih hišni obiski od 13.00 do 14.00

Obvestilo zdravnika:

  

OBVESTILO O ODSOTNOSTI: 

 

ZDRAVNICA BO ODSOTNA OD DNE 06.06.2024 -16.06.2024.

21.06.2024 PETEK ZDRAVNICA IZJEMOMA DELA POPOLDAN.

27.06.2024 ambulanta izjemoma deluje od 8 do 16 ure

 

V NUJNIH primerih pridite osebno na TRIAŽO (01 54 72 800)od kjer vas usmerijo v ustrezno ambulanto ( nadomeščajo jo nadomestni zdravniki po razporedu ). Sporočila prispela na PORTAL se preusmerijo v AKUTNO ambulanto.

 

______________________________________________________________________________

 

NAROČANJE NA PREGLED:
 

  • po telefonu:  celoten ordinacijski čas. 
  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE (navodila spodaj)
  • po pošti: ZD Fužine Preglov trg 14 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Eldise Kurbegović dr.med.spec.
  • osebno:  v ordinacijskem času ambulante

Odmor: v dopoldanskem času: 30min med 10.00-11.00; v popoldanskem času: 30min med 16.00 in 17.00

Petek popoldne:  /

Obvestilo o spremembi ordcinacijskega časa: /

Naročanje v laboratorij: https://narocanja.zd-lj.si/251

______________________________________________________________________________ 

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto.

S 1.7.2023 v ZDL Moste Polje zaključujemo z odprtimi termini za osebno identifikacijo v namen registracije za portal za paciente. Po tem datumu vse zainteresirane paciente, ki nimajo urejene registracije za portal, pa bi to želeli, prosimo, da se v ta namen oglasite osebno v ambulanti vašega izbranega zdravnika v času ordinacijskih ur.

Obveščamo Vas da smo od 23.11.2022 prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto in nadomešča dosedanjo elektronsko pošto.

Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login, več informacij o portalu je na naši spletni strani https://www.zd-lj.si 
 
Registracijo za portal lahko storite na dva načina:
1. Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku/ci
2. Registracija s certifikatom izdajatelja SIGEN-CA in SIGOV-CA SIGEN-CA
 
Podrobnejša navodila za registracijo s prvo ali drugo možnostjo so na voljo na povezavi: https://portal.zd-lj.si/instructions/authorisation.
  
  _____________________________________________________________________________

POMEMBNO OBVESTILO

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po PORTAL-u, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa  zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano, oziroma lahko bris opravite že sami. V primeru pozitivnega domačega testa, opravite hitri test na eni izmed uradnih točk.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom, kirurška maska je obvezna le pri prehladnih obolenjih in v prostorih, kjer ne morete zagotoviti ustrezne varnostne razdalje.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate lahko preko e-portala izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto  oziroma najkasneje v treh dneh.

Bolniški stalež do 30 koledarskih dni je v domeni osebnega zdravnika, nad 30 dni pa v domeni imenovanega zdravnika na ZZZS. V kolikor pričakujete daljši bolniški stalež, nas morate kontaktirati najkasneje 10 dni pred iztekom obdobja bolniškega staleža.

Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Če ste sprejeti v bolnišnico, nas o tem obvestite najkasneje 3 dni po sprejetju.

 

Hvala in lep pozdrav!

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.