Skoči do osrednje vsebine

Urnik

SNEŽANA CVJETIĆANIN, dr.med.spec.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-808 ambulanta , (01) 4723-812 sprejem, 47 23 867 posvetovalnica
E-naslov: narocanje.snezana.cvjeticanin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:00-19:00
ČETRTEK 12:00-19:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:00-19:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

ODSOTNOST:  od 20.12.2022  do  30.12.2022

Spoštovani starši, skrbniki otrok in mladostniki!

Zdravnica opravlja sistematične preventivne preglede dvakrat tedensko.

POSVETOVALNICA PREDŠOLSKI OTROCI: TOREK 07,00 - 14,00 in

                                                                         ČETRTEK 12,00 – 19,00 (tel: 47 23 867)                 

V času delovanja preventivne ambulante pregledi bolnih otrok niso možni, obrnete se na nadomestnega zdravnika v enoti, če je stanje nujno in ne more počakati do ambulante izbranega zdravnika.

NAROČANJE: Zaradi boljše komunikacije  naj  prva vrstica elektronske pošte vsebuje: ime in primek otroka, rojstni podatki, dosegljiv telefonski kontakt.

V mailu zelo na kratko napišite zdravstvene težave. 

  • po telefonu smo dostopni od 7.00 do 14.00 v dopoldanskem času in od 12.00 do 19.00 v popoldanskem času (razen v času preventivne dejavnosti).  Priporočamo, da nas zaradi učinkovite organizacije dela, pokličete med 7:00 in 9:00 uro dopoldne in med 12:00 in 14.00 uro popoldne. Hvala lepa za razumevanje.
  • po elektronski pošti narocanje.snezana.cvjeticanin@zd-lj.si : e-komunikacija je namenjena izključno naročanju na pregled, naročanju receptov/napotnic/delovnih nalogov, urejanju nege/bolniškega staleža in krajšim posvetom

PNMP (pediatrična nujna medicinska pomoč) Pred obiskom dežurne službe se posvetujte na tel. številko PNMP 01 47 23 888 in upoštevajte navodila zdravstvenega osebja. Nujna medicinska pomoč pomeni izvajanje nujnih ukrepov zdravnika in njegove ekipe pri osebi, ki je zaradi bolezni ali poškodbe neposredno življenjsko ogrožena oz. pri kateri bi glede na bolezenske znake v kratkem času lahko prišlo do takšne ogroženosti.
Pravico do pregleda v PNMP imate le v nujnih stanjih. Nujnih storitev ni potrebno plačati. Če storitve niso nujne, so po Pravilih obveznega zdravstvenega zavarovanja plačljive. Pri obravnavi nujne medicinske pomoči ne morete dobiti napotnic za naročene preglede in receptov za zdravila, ki jih redno jemljete, prav tako se ne predpisujejo zdravila, ki so dostopna v prosti prodaji.
 
OBV_217-_Nujna_stanja_v_pediatriji.pdf

 V primeru življenjske ogroženosti pokličite takoj 112.

PREGLED BOLNEGA OTROKA

  • Pregled bolnega otroka in mladostnika je možen na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem - po telefonu ali e-pošti. V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bomo že po telefonu usmerili na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID izolacijski prostor, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano. Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za stalno terapijo, napotnice za kontrolne preglede, naročilnice za medicinske pripomočke in zaključevanje nege, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ

  • NAVODILA ZA STARŠE  tukaj najdete informacije o različnih bolezenskih stanjih v otroškem, šolskem in mladostniškem obdobju.

https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=597&Itemid=2595&lang=sl

  • NAVODILA ZA ZRLO (zdravstveno letovanje in rekreacija otrok)

Zdravstvenega letovanja se lahko udeležijo otroci in mladi med 5. in 19. letom, ki so bili pogosteje bolni ali večkrat hospitalizirani in imajo to zapisano v medicinski dokumentaciji.

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl

Lep pozdrav,

Snežana Cvjetićanin, dr.med.spec.pediatrije

Zdravstveno varstvo predšolskih otrok, šolarjev in mladine
tel: 01 47 23 800          
e-pošta: narocanje.snezana.cvjeticanin@zd-lj.si
urnik: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_zdravniki&SIFRAD=5197&ID_STRM=2204&view=zdravnik&Itemid=823&lang=sl

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.