V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ANA MARIJA KERŠIČ, dr.med.spec.
PETRA FRANETIČ, ZT
TAJDA KOVAČIČ, dipl.m.s.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: (01) 620 57 76
E-naslov: narocanje.ana-marija.kersic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani starši!

Od 23.12. 2021 do vključno 3.1. 2022 sem odsotna. V tem času se na prvi pregled, prosim, naročite preko spletnega portala e-Narocanje. Hvala.

V Razvojno ambulanto s centrom za zgodnjo obravnavo se lahko naročite: 

* po e-pošti preko spletnega naročanja,

* po telefonu,

* osebno v ordinacijskem času ambulante

ali  * preko spletnega portala eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/.

 

Na prvi pregled prosim prinesite s seboj materinsko knjižico, otrokovo in vašo odpustnico iz porodnišnice in ev. izvide specialističnih pregledov ali hospitalizacij.

Hvala.

 

Ana Marija Keršič

 

Svetujemo, da si preberete ZANIMIVE VSEBINE glede otrokovega RAZVOJA:

VIDEO VSEBINE najdete na:

RAZVOJ GOVORA:

  TOČKA OSVEŠČANJA o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje. Screenshot 1

smernice uporabe zaslonov

"Prezgodnja in čezmerna uporaba zaslonov ima lahko različne škodljive učinke na otrokov razvoj." babies diverse istock 000010072649large1

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.