V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

doc.dr. NENA KOPČAVAR GUČEK, dr.med.spec.
MOJCA BREZOVAR, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: (01) 2004-512
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/4
E-naslov: narocanje.nena.kopcavar-gucek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK -
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK 06:30-13:00

Opomba:

Hišni obiski po predhodnem dogovoru ob torkih od 19 do 20h.

Odsotnost:

Od: 19.12.2022 Do: 23.12.2022

Obvestilo zdravnika:

 Spoštovani, 

pozdravljeni.

SPOROČAMO VAM, DA JE DO NADALJNJEGA DR.KOPČAVAR GUČEK OB TORKIH ODSOTNA IZ AMBULANTE.

Hvala za razumevanje.

TELEFONSKE KLICE SPREJEMAMO 

 v času dooldanke ambulante (sreda, četrtek, petek) med 7.30 in 09.30, in v času popoldanske ambulante med 14.00 in 16.00.

Hvala za razumevanje, 

tim ambulante

POSREDUJEMO VAM POMEMBNO SPOROČILO S STRANI VODSTVA ZD:

Spoštovani,

na spletni strani ZDL na https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl  je objavljeno obvestilo  glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled ( v priponki). Naveden link je tudi del avtomatskega odzivnika na prejeto e-pošto.

E pošta je sicer namenjena naročanju na pregled, urejanju kratkega bolniškega staleža ter naročanju receptov za stalno terapijo, MP in napotnic za kontrolne preglede pri kliničnem specialistu.

Lep pozdrav,

dr.Nena Kopčavar Guček

POMEMBNO SPOROČILO ZA ČAS ODSOTNOSTI MED DOPUSTI

Spoštovani,

zaradi odsotnosti zdravnika (od-do) elektronska sporočila na PORTALU ne bodo pregledana(po e-pošti od 14.11.2022 žal ne komuniciramo več) . Nadomeščanje za nujne in neodlžljive  primere je urejeno, zato v primeru potrebe po nujni ali neodložljivi storitv ,pokličite 200 45 00 in vas vežejo k zdravniku, ki nadomešča.

V primeru življenjske ogroženosti pokličite 112.


banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.