Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

MARIJA PEREZA, dr.dent.med.
LARISA BEHRIĆ, TZN
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: (01) 5844-323
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 09:30-13:00
TOREK 10:15-13:45
SREDA 13:00-16:30
ČETRTEK -
PETEK 06:45-10:00 ali 13:00-16:15

Opomba:

Petek po razporedu. Zobozdravnica dela krajši delovni čas.

Obvestilo zdravnika:

 Odsotnost: 6.3.2024.

NAROČANJE

PO TELEFONU: naročanje mogoče tekom celega ordinacijskega časa. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije pokličete od 07:00 ure do 13:00 ure, ob sredah od 13:00 ure do 20:00 ure.

PREKO e-PORTALA

OSEBNO: v našem ordinacijskem času

Naročite se lahko tudi po navadni pošti. Na naslov: ZD Ljubljana Moste-Polje, Prvomajska ul. 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Pereza Marije, dr.dent.med.

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto
V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do 13.05.2023 . Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.
V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur

Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi!

Zobozdravnica Marija Pereza, dr.dent.med. dela krajši delovni čas:

  • Ponedeljek: 7:00 - 10:15
  • Torek: 10:15 - 13:30
  • Sreda: 13.30 - 16:45
  • Četrtek: /
  • Petek izmenično po razporedu: 7:00 - 10:15 ali 13:30 - 16:45

 

V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zobozdravnika v enoti v ZD FUŽINE, Preglov trg 14, Ljubljana, 01/5472 800 ali ZD MOSTE, Prvomajska ul. 5, Ljubljana,01/ 5844 200 ali ZD POLJE, Cesta 30.avgusta 2, Ljubljana, 01/ 5864 900. . Ob sobotah, nedeljah in praznikih (med 8:00 in 12:00) pa pokličite zobozdravstveno nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 4723 718 in se pred prihodom posvetujte s triažnim zobozdravnikom. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

 

Spoštovani, 

z dnem 19.05.2023 smo prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto in nadomešča dosedanjo elektronsko pošto. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login, več informacij o portalu je na naši spletni strani https://www.zd-lj.si

Vaše elektronsko sporočilo ne bo prebrano.  

Po telefonu smo še vedno dostopni od 07:00 do 13:30 ure v dopoldanskem turnusu in od 13:30 do 20.00 ure v popoldanskem turnusu.

V primeru nujnega zobozdravstvenega stanja (zobobol, oteklina, krvavitev, poškodba) se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na informatorja v enoti, telefon: 01/5844 200 , ki vas bo preusmeril k dežurnemu zobozdravniku.

 

Ob sobotah, nedeljah in praznikih (med 8:00 in 12:00) pa pokličite zobozdravstveno nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 4723 718 in se pred prihodom posvetujte s triažnim zobozdravnikom.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličite 112.

Osebno

Po navadni pošti:
Na naslov Prvomajska 5.

 

Zaradi novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strokovnimi smernicami in pa zagotavljanja varnosti pred okužbo, bo naše delo drugačno in okrnjeno.

Termini v naši ambulanti bodo določeni glede na stopnjo nujnosti, o kateri bo odločal izbrani zobozdravnik.

Pacientov s prehladom, nalezljivimi obolenji in herpesom zaradi možnosti prenosa, žal, ne moremo sprejeti. Prosimo vas, da se v teh primerih prenaročite.

Prednost pri pregledu imajo naročeni pacienti. V primeru, da boste na dan, ko vaš osebni zobozdravnik dela ali ima zagotovljeno nadomestilo, pri drugem zobozdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki.

Nujna stanja so tista, ki bi se brez takojšnje zdravniške pomoči lahko poslabšala do te mere, da bi bilo resno ogroženo pacientovo zdravje ali celo življenje.

Prosimo vas, da zaradi zaključka dela ambulante in diagnostičnih postopkov, ambulanto obiščete najmanj eno uro pred koncem ordinacijskega časa. Zadnjo uro ordinacijskega časa je sprejem nenaročenih pacientov možen le v primeru življenjske ogroženosti.

Zaradi novega načina dela boste stik z nami najlažje vzpostavili preko e-pošte. Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje, kajti na telefonu bomo težje dosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo. Na telefon bomo dosegljivi 2 uri v ordinacijskem času (razpored je objavljen na našem urniku).

V ZD prihajajte 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1,5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri osebah, ki potrebujejo spremstvo.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.