Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

NIKA ŠATEJ, dr.med.spec.
ANDREJA ERZAR, SMS
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 300 33 66
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
E-naslov: narocanje.nika.satej@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK -
SREDA 12:30-13:30
ČETRTEK -
PETEK -

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani.

Na pregled se je potrebno naročiti, kar je možno telefonu, osebno, preko portala za bolnike ali po navadni pošti.

V ambulanti smo dosegljivi celoten ordinacijski čas ( pon., tor., čet., pet. od 07:00 do 14:00 ure, sreda od 12:30 do 19:30 ure).

Vse administrativne storitve se izvaja na daljavo (izdaja receptov, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža) 

 Planirane odsotnosti za ferbruar 2024:

 od 19. 2. do vključno 23.2.

Ambulanta je zaprta, nadomeščanja ni. V tem času se za nujne storitve obrnite na dežurnega zdravnika ZD Bežigrad. 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.