V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

NIKA ŠATEJ, dr.med.spec.
ANDREJA ERZAR, SMS
MAJDA MORI LUKANČIČ, viš.med.ses.,prof.zdrav.vzg.
Dejavnost: AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZEN
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003 366
E-naslov: narocanje.nika.satej@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 13:30-19:30
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani.

Na pregled lahko pridete le, če ste naročeni in zdravi.

V ambulanti smo dosegljivi cel ordinacijski čas ( pon., tor., čet., pet. od 07:00 do 14:00 ure, sreda od 12:30 do 19:30 ure)

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta.

Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, napotnic za kontrolne preglede in naročilnic za medicinske pripomočke se izvaja na daljavo preko telefona ali preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke ali številko kartice ZZZS in telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

OBVESTILO:

 V petek 20.05.2022 sem odsotna zaradi strokovnega izobraževanja. Ambulanta je zaprta. V nujnih primerih se obrnite na izbranega zdravnika. 

 

 

 

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.