V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TADEJA KLEMENČIČ, ustni higienik
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/6208-318
E-naslov: narocanje.tadeja.klemencic@zd-lj.si
Urnik dipl. m. s.
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 13:30-20:00

Obvestilo zdravnika:

SPOŠTOVANI ,

Ker ves čas še ne bomo v ambulanti vas vse naproščam ,da v kolikor  je le možno pustite pisno sporočilo na e-pošti narocanje.tadeja.klemencic@zd-lj.si   in pripišete svojo kontaktno številko ,da vas pokličem nazaj.

V kolikor nimate interneta ,kličite po urniku na 01-6208-318 in ne obupajte ,ker trenutno še pomagamo na  VT , a v kratkem bomo za vas polno začeli .

Brez vas ne gre .

Srečno in ostanite ZDRAVI,

Vaša Tadeja Klemenčič, ustna higieničarka.

 

Za naročanje pokličite v mojem delovnem času   01-6208-318 , ali pustite sporočilo na   narocanje.tadeja.klemencic@zd-lj.si  .

Hvala za razumevanje,

Tadeja Klemenčič , ustna higieničarka .

Naročanje ponedeljek in torek  od 8.00 - do 12.00  in sreda , četrtek ter petek  od 14.00.- do 18.00  oz. e-mail narocanje.tadeja.klemencic@zd-lj.si

Osebno me dobite na tel.št. 01-6208-318  le v delovnem času po urniku.

Hvala za razumevanje!

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.