Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

TATJANA SAVKOVIĆ, dr.med.spec.
NIKA PROSEN, med. sestra
STAŠA DRNOVŠEK, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003 311 , informator, (01) 3003 300
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

V PETKIH PO RAZPOREDU, OB SOBOTAH, NEDELJAH IN PRAZNIKIH DELA AMBULANTA ZA URGENTNE PRIMERE V ZD CENTER, METELKOVA 9.

Obvestilo zdravnika:

 

 

 

Vse administrativne stprotve, kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti , na katero zapišete ime izbranega zdravnika.

 

 

 OBVESTILO AMBULANTE:

OBVEŠČAMO VAS, DA BO Z DNEM 06.03.2023. AMBULANTA ZAČELA DELATI PO SPREMENJENEM URNIKU IN SICER OB PONEDELJKIH V POPOLDANSKEM ČASU, VSE OSTALE DNEVE V DOPOLDANSKEM ČASU, OB PETKIH PRAVILOMA DOPOLDAN, IZJEMOMA POPOLDAN PO RAZPOREDU. ORGANIZACIJA DELA OSTAJA NESPREMENJENA.

ELEKTRONSKI NASLOV AMBULANTE JE NAMENJEN IZKLJUČNO ADMINISTRATIVNIM STORITVAM (NAROČANJE STALNIH RECEPTOV, NAPOTNIC ZA KONTROLNE SPECIALISTIČNE OBRAVNAVE,ZDRAVNIŠKIH POTRDIL IN DRUGIH OBRAZCEV, UREJANJU BOLNIŠKEGA STALEŽA, (PRE)NAROČANJA NA PREVENTIVNE PREGLEDA IN CEPLJENJA). ELEKTRONSKO NA DALJAVO NE MOREMO OPRAVLJATI ZDRAVSTVENIH OBRAVNAV IN DALJŠIH ZDRAVSTVENIH POSVETOV. POSLANIH FOTOGRAFIJ NE BOMO OBRAVNAVALI, RAZEN ČE SE BOMO PO TELEFONU PREDHODNO DOGOVORILI DRUGAČE. V EL-SPOROČILIH BODITE KRATKI,VEDNO NAVEDITE TOČNE OTROKOVE PODATKE (IME IN PRIMEK, DATUM ROJSTVA). ZA DOLOČENA ZDRAVSTVENA STANJA LAHKO NAVODILA POIŠČETE NA SPODAJ NAVEDENIH POVEZAVAH. VSE OSTALO UREJATE PREKO TELEFONA V ORDINACIJSKEM ČASU AMBULANTE.

V PRIMERU ŽIVLJENSKE OGROŽENOSTI TAKOJ POKLIČITE 112.

 

NAROČANJE NA PREGLED:

1. PO TELEFONU: celoten ordinacijski čas po telefonu 01 3003 311. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacija dela pokličete v času od 07:00-08:00 h oz. od 12:00 -13:00 h ( dopoldanski turnus ) oz. od 13:00-14:00 h ( popoldanski turnus ). V primeru odsotnosti pokličete v dopoldanskem turnusu na telefon 01 3003 307.

2. ELEKTRONSKO: PORTAL ZA PACIENTE

3. PO POŠTI: ZD Ljubljana-enota Bežigrad, Kržičeva ulica 10, s pripisom za ambulanto Tatjane Savković, dr.med

4.OSEBNO: v ordinacijskem času ambulante

                           

 

 

OBVESTILO SLOVENSKIH PEDIATROV: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=649:sporocilo-slovenskih-pediatrov&catid=152&lang=sl&Itemid=2093

SPLOŠNE UPORABNE VSEBINE najdete na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=categories&layout=zdlj:article&id=252&Itemid=2759&lang=sl

UPORABNE VSEBINE ZA STARŠE najdete na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=categories&layout=zdlj:article&id=252&Itemid=2759&lang=sl

 

V petek 24.11.2023.  delamo popoldan. 

 

 ODSOTNOSTI: 

Odsotna bom 30.10.2023., 02.11.2023. in 03.11.2023.

 V primeru odsotnosti je nadmeščanje za nujne primere urejeno v mojem urniku, tel.št. 01-3003-307.

 

ORGANIZACIJA DELA:

Posvetovalnica, sistematski pregledi in cepljenja: v dopoldanskem času od 10:00-12:30 h, v popoldanskem času od 14:00-16:00  (razen ob petkih).

 

 

UREJANJE ADMINISTRATIVNIH ZADEV:

Napotnice, potrdila,recepti: naročite jih lahko v ordinacijskem času ambulante (osebno,po telefonu ali el.pošti), za prevzem listin potrebujete zdravstveno kartico, prevzamete jih lahko isti dan od 12:30-13:00 h v dopoldanskem času in od 18:00-19:00 h v popoldanskem času. Napotnice za predvidene kontrolne preglede so elektronske in jih ni potrebno prevzeti.

Urejanje bolniškega staleža za nego: Bolniški listi so elektronski, vendar je za bolniško zaradi nege otroka še vedno potrebno podpisati izjavo o delovnih obveznostih obeh staršev. Za podpis se oglasite osebno v ambulanti v ordinacijskem času. Od 02.03.2020. boste omenjeno listino podpisali le enkrat.Kasneje bo podpis potreben samo še v primeru sprememb delovnega statusa osebe, ki uveljavlja pravico do nege bolnega otroka. O vseh spremembah ste nas dolžni obvestiti sami, kar je navedeno tudi v listini. Priporočljivo je, da izjavo podpišeta oba starša. Elektronske bolniške liste bomo pripravili kolikor hitro bo mogoče, vsekakor pa isti dan do konca ordinacijskega časa. Svetujemo vam, da bolniško uredite čimprej po njenem zaključku.

Recepti: Recepti so elektronski, papirnati le izjemoma. Predpisana zdravila bodo sedaj zapisana na otrokovi kartici, s katero jih boste prevzeli v lekarni.Izjemoma lahko predpis zdravil opravimo po vašem predhodnem naročilu (telefon, elektronska pošta..) brez kartice,vendar le v primerih, ko gre za stalno, kronično terapijo ali terapijo po dogovoru. Predpis zdravil bomo opravili kolikor hitro bo mogoče, vsekakor pa isti dan do konca ordinacijskega časa. Dokler zdravilo ni predpisano, ga v lekarni ne morete prevzeti.

 

Vaša zdravnica.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.