Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

NATAŠA KNEŽIĆ VRANIĆ, dr.dent.med.
MARINA ČUK, sms
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01)58 64 919
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 06:30-13:30
SREDA 06:30-13:30
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 06:30-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK IZMENIČNO PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

Zobozdravnica Nataša Knežić Vranić dr.dent.med., je v petek 10.05.2024 odsotna.
 
NAROČANJE NA PREGLED: 
  • po telefonu: v ordinacijskem času (priporočen čas naročanja: dopoldan 09:00- 11:00, popoldan 14:00- 16:00)
  • po pošti:na naslov ZD Ljubljana Polje Cesta 30. Avgusta 2, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Nataša Knežić Vranić, dr.med. spec.
  • osebno v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri
  • preko e-portala: V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do 13.5.2023. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času. V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
    REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:
     - registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu  https://portal.zd-lj.si/register
      - registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur.

Pacientov s prehladom, nalezljivimi obolenji in herpesom zaradi možnosti prenosa, žal, ne moremo sprejeti. Prosimo vas, da se v teh primerih prenaročite.

V primeru bolečin in naše odsotnosti se lahko obrnete na dežurnega zobozdravnika Zobozdravstvenega varstva odraslih ZD Polje, Cesta 30.Avgusta 2, tel.01/ 5864900, ZD Moste, Prvomajska ulica 5, tel.01/5844200 in ZD Fužine, Preglov trg 14, tel.01/5472800.

Prosimo vas, da zaradi zaključka dela, ambulanto obiščete najmanj eno uro pred koncem ordinacijskega časa. Zadnjo uro ordinacijskega časa je sprejem nenaročenih pacientov možen le v primeru življenjske ogroženosti.

SPOŠTOVANI UPORABNIKI ZOBOZDRAVSTVENIH STORITEV ZD JARŠE
S ponedeljkom 18.5.2020 bosta začasno, do preklica, v ZD Polje, Cesta 30.avgusta 2,  pričela delovati oba zobozdravnika: Nataša Knežič Vranić, dr. dent. med. in Orce Velkovski, dr. dent. med. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na hišno centralo ZD Polje, tel: 01 58 64 900.
Hvala za razumevanje.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.