Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

NATAŠA KNEŽIĆ VRANIĆ, dr.dent.med.
MARINA ČUK, sms
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01)58 64 919
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 07:00-13:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 07:00-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU.

Obvestilo zdravnika:

 Zobozdravnica je v času od 04.12.2023 do 08.12.2023 odsotna.
 
Spoštovani uporabniki zobozdravstvenih storitev ZD Jarše!

S ponedeljkom 18.5.2020 bosta začasno, do preklica, v ZD Polje, Cesta 30.avgusta 2,  pričela delovati oba zobozdravnika:

- Nataša Knežič Vranić, dr. dent. med. in

- Orce Velkovski, dr. dent. med.,

iz področne enote ZD Jarše, kjer v trenutnih razmerah ni mogoče zagotoviti drugačne organizacije dela za kakovostno in varno zdravstveno obravnavo.

Za vse dodatne informacije o urnikih dela izvajalcev se uporabniki storitev lahko obrnejo na hišno centralo ZD Polje, tel: 01 58 64 900 ali na spletni urnik posameznega izvajalca.

Hvala za razumevanje.

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ZD Ljubljana prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti boste odgovor prejeli le omejeno prehodno obdobje, to je do 13.5.2023.  Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času.

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Registracija na portal je možna na dva načina:

 • registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti oz. pri študentu v ZD, ki to opravlja ali
 • registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA neposredno na portalu (https://portal.zd-lj.si/register-certificate).

 Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti oz. pri študentu v ZD, ki to opravlja so potrebni:

 • vaši osebni podatki,
 • vaša številka mobilnega telefona ter
 • vaš elektronski naslov.

Pacient lahko pooblasti tudi drugo osebo, če sam nima lastnega elektronskega naslova in mobilne telefonske številke. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
NAČIN REGISTRACIJE:
-po prejemu vseh zgoraj navedenih podatkov vas bo zdravstveno osebje ambulante dodalo v sistem in vam dodelilo dve kodi za registracijo: eno kodo boste prejeli na vaš elektronski naslov , drugo kodo pa kot sporočilo SMS na vaš mobilni telefon.

- Na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do portala

- Ob kliku na povezavo se vam bo odprl obrazec Registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku, kjer boste nadaljevali z registracijo.

*Registracijski kodi sta veljavni 24 ur.

Na spodnji povezavi imete vsa navodila in tudi urnik študenta v ZD, ki opravlja registracijo.
https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=970:moste-polje&catid=260&lang=sl&Itemid=2880

 NAROČANJE NA PREGLED: 

 • po telefonu: priporočen čas naročanja dopoldan 09:00- 11:00, popoldan 14:00- 16:00
 • po pošti:na naslov ZD Ljubljana Polje Cesta 30. Avgusta 2, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto Nataša Knežić Vranić, dr.med. spec.
 • na obrazcu, ki ga dobite  pri informatorju
 • elektronsko: PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto
 • osebno v ordinacijskem času ambulante pri medicinski sestri

Ob PETKIH imamo naslednji urnik dela:

 • 03.11. 2023 NE DELAMO
 • 10.11. 2023  DOP
 • 17.11.2023 POP
 • 24.11. 2023 DOP

 

 

V primeru bolečin in naše odsotnosti se lahko obrnete na dežurnega zobozdravnika Zobozdravstvenega varstva odraslih ZD Polje, Cesta 30.Avgusta 2, tel.01/ 5864900, ZD Moste, Prvomajska ulica 5, tel.01/5844200 in ZD Fužine, Preglov trg 14, tel.01/5472800.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.