NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

ROMAN FRAS, dr.dent.med.

Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK - - -
TOREK - - -
SREDA - - -
ČETRTEK - - -
PETEK - - -
SOBOTA - - -
Opomba:
PETEK IZMENIČNO
Obvestilo zdravnika:
Spoštovani!

Obveščamo vas, da je Roman FRAS, dr. dent. med., dne 1.2.2019, prenehal z delom v ZD Ljubljana.

Izvajanje Zobozdravstvenega varstva je v tej ambulanti z dnem 1.2.2019 prevzela zobozdravnica Nina GRČAR ECKLES, dr. dent. med.

Novo izbiro osebnega zobozdravnika lahko opravite tudi pri enem od zobozdravnikov, ki še opredeljujejo v naši enoti ali pri zobozdravniku v drugih enotah ZD Ljubljana. V kolikor se želite opredeliti v ZD Ljubljana, priporočamo, da novo izbiro opravite čim prej, tudi če trenutno nimate težav, saj je število pacientov na posameznega zobozdravnika omejeno. Informacije o zobozdravnikih prejmete v prostorih ZDL in na internetnih straneh www.zd-lj.si. Osebnega zobozdravnika za otroke do 15. leta starosti izberejo njegovi starši, varuh ali skrbnik. Za otroke in mladostnike je izbira osebnega zobozdravnika v Zobozdravstvenem varstvu otrok in mladine. Zavarovane osebe starejše od 19. leta starosti izberejo osebnega zobozdravnika v Zobozdravstvenem varstvu odraslih.