NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

BRANKA MRVALJ RAJTERIC, dr.med.spec.
NINA JERANT US, TZN
ANITA BELEC, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/54 72 828 , 01/54 72 800
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/205
E-naslov: narocanje.zvo.branka.mrvalj-rajteric@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK -
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA -
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK -

  Opomba:

  Zdravnica dela krajši delovni čas. Ostalo v DSO Moste. V ADM z zdravnico dela referenčna medicinska sestra Anita Belec, dipl.m.s.
 • Urnik dipl. m. s.
  ANITA BELEC, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA -
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK -
  DELA V TIMU Z ZDRAVNICO BRANKO MRVALJ RAJTERIC, dr.med.spec., izmenično ob torkih in četrtkih.

Obvestilo zdravnika:

OBVESTILO:

 

V včasu odsotnosti od Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

 

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

 • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli  masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

 

 

DODATNE INFORMACIJE PO TELEFONU:

-          Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.

-          Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.

-          Več informacij je na voljo tudi pri epidemiologu NIJZ na tel. št. 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00.in 17.00, tudi preko vikenda). 

 

 

ob prenehanju dela Monike Mlinar Agrež, dr.med.spec. v ZD Ljubljana s 1.1.2019 prevzame ambulanto Branka Mrvalj Rajterič dr.med.spec. Zaradi prerazporeditve na drugo delavno mesto je zdravnica prisotna torke in četrtke. Za ostale dneve se obrnite na informatorja v ZD.

Ponedeljek: 

Torek: Branka Mrvalj Rajteric, dr.med.spec. od 7.00. - 14.00

Sreda:

Četrtek: Branka Mrvalj Rajterič, dr.med.spec. od 12.30 - 19.30

 

 

                                                       

   V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate ter ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na spodaj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila.                                                           

                                                        

MOŽNOSTI NAROČANJA:

 telefonsko naročanje:
dopoldan od 8.00-9.00 in od 12.00-13.00
popoldan od 14.00-15.00 in od 17.30-18.30


ali preko elektronske pošte:

narocanje.zvo.branka.mrvalj-rajteric@zd-lj.si

Lahko pa se sami naročate preko e-bookinga,kjer si izberete termin ki vam ustreza:

https://narocanja.zd-lj.si/205


           
   ODSOTNOST ZDRAVNICE DR. MED. BRANKA MRVALJ RAJTERIČ:


OD 3.8.2020 DO 14.8.2020

Nadomeščanje ima v svojem turnusu. Nadomešča jo dr. Eldisa Kurbrgović.


 
 


 
 

 

 

 

Odsotnost:

Od: 03.08.2020 Do: 14.08.2020
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.