Skoči do osrednje vsebine

Urnik

ANA KORDIŠ, dipl.fiziot.
Dejavnost: FIZIOTERAPIJA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01-2004542
E-naslov: ana.kordis@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-14:00
TOREK 12:00-19:30
SREDA 12:00-19:30
ČETRTEK 06:30-14:00
PETEK 06:30-14:00 ali 12:00-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 Zaradi trenutnih razmer osebno naročanje v fizioterapiji ni mogoče. Za naročanje je delovni nalog potrebno poslati po pošti ali pa ga prinesti osebno na vhod zdravstvenega doma (vstopna točka). Čakalne dobe so na voljo na:  https://cakalnedobe.ezdrav.si/ . Vse administrativne storitve se izvaja na daljavo preko telefona (01 200 45 42) na katerem smo dosegljivi med 12:00 in 14:00 oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte (narocanje.fizio-vic@zd-lj.si). Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.