Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

DARKO BOJADŽISKI, dr.dent.med.
LIDIJA SIVKA, tzn
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Lokacija: PE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4
Telefon: (01) 4202-437
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 12:45-19:15
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 12:45-19:15

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 

Zaradi splošne stavke zdravnikov in zobozdravnikov, ambulanta zagotavlja zdravstveno oskrbo skladno z Izjavo o zagotavljanju minimuma delovnega procesa, in sicer vse zobozdravstvene storitve pri pacientih starejših od 65 let, pri nosečnicah ter druge nujne zobozdravstvene storitve pri zdravljenju vročinskih stanj in infekcij, pri zdravljenju poškodb in zastrupitev, pri zdravljenju poslabšanj kroničnih stanj in triažo.

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov okužbe ter ob točno določenem terminu.

V primeru nujnih stanj nas lahko pokličete po telefonu na začetku ordinacijskega časa, telefonsko smo dosegljivi tekom celega ordinacijskega časa. Zaradi narave dela v ambulanti vas vljudno prosimo, da za naročanje na redni letni pregled uporabljate portal za paciente. Na pregled se lahko naročite elektronsko https://portal.zd-lj.si/ , po telefonu, osebno v ordinaciji ali po pošti. 

V primeru odsotnosti zobozdravnika, nujne primere (ekstrakcija zob, trepanacija zob pri pulpitisih in gangrenah ter incizija submukoznih abscesov) obravnava dežurni zobozdravnik v enoti, po predhodnem telefonskem naročilu.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.