V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

mag. ALEKSANDRA ALEKSANDROVA OBERSTAR, dr.med.spec.
TADEJA KOLANDER, dipl.m.s.
ANA LIKAR, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŠOLSKIH OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01 4723816 , 01 4723812, 01 4723822
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/199
E-naslov: narocanje.aleksandra.aleksandrova-oberstar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 07:00-14:00
SREDA 12:00-19:00
ČETRTEK 12:00-19:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:00-19:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

 

10.05.-14.05.2021

PONEDELJEK: SISTEMATSKI PREGLEDI (DOPOLDAN)

TOREK::AMBULANTA (DOPOLDAN)

SREDA:SISTEMATSKI PREGLEDI (POPOLDAN)

ČETRTEK:AMBULANTA (POPOLDAN)

PETEK: SISTEMATSKI PREGLEDI (DOPOLDAN)

 

DELO V ČASU EPIDEMIJE:
V vseh ambulantah izvajamo le nujne zdravstvene storitve.

Za pregled v ambulanti se morajo pacienti naročiti po telefonu, v primeru elektronskega naročanja se vzpostavi telefonski stik s pacientom in se presodi ali je pregled v ambulanti nujen.

Ukine se osebno naročanje

Vse nenujne obravnave se odloži na čas, ko bo epidemija mimo.

POMEMBNO OBVESTILO - KORONAVIRUS

Spoštovani starši!

Če ima vaš otrok vročino 38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN je v 14 -ih dneh pred začetkom bolezni potoval ali bival v državi na območju z lokalnim širjenjem ali širjenjem v skupnosti v obdobju 14 dni pred nastopom bolezni  ALI je bil v tesnem stiku s potrjenim ali verjetnim primerom COVID-19 v obdobju 14 dni pred nastopom simptomov PROSIMO, DA OSTANETE Z OTROKOM DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU njegovega izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

POMEMBNO OBVESTILO - KORONAVIRUS

Spoštovani starši!

Če ima vaš otrok vročino 38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN je v 14 -ih dneh pred začetkom bolezni bival na Kitajskem (vključno Hongkong in Macao), v Južni Koreji, Iranu ali v italijanskih provincah Lombradija, Veneto, Piedmont ali Emiglia Romagna ALI bil v tesnem stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo z novim koronavirusom, PROSIMO, DA OSTANETE Z OTROKOM DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU njegovega izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

V primeru, da ste po predhodnem telefonskem klicu naročeni na pregled z otrokom, ki ima vročino, kašlja, težje diha in je bil 14 dni pred pojavom bolezenskih težav na zgoraj napisanih lokacijah, ob prihodu v Zdravstveni dom otroku in sebi nadenite kirurško masko, ki se nahaja pri informatorju. Informatorja OPOZORITE, da potrebujete pregled v izolirnem prostoru, kamor vas bomo usmerili.

Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

 


NAROČANJE: po telefonu 47 23 812 DOPOLDNE od 7,00 do 12,00 in POPOLDNE od 13,00 do 18,00.

ZA PRVI PREGLED NOVOROJENČKA NE NAROČAMO PO ELEKTRONSKEM NASLOVU, PROSIM DA NAS POKLIČETE

Spletno naročanje: narocanje.aleksandra.aleksandrova-oberstar@zd-lj.si
Upoštevajte, da preko e-naročanja ni mogoče določiti stopnje nujnosti pregleda!

NENAROČENI: Pri obravnavi imajo prednost naročeni pacienti. Nenaročeni lahko počakajo, da pridejo na vrsto ali se dogovorijo z medicinsko sestro za termin pregleda. IZJEMA SO NUJNA STANJA, ki so obravnavana prednostno!.

ODSOTNOST: 28.02.2020

PETEK IZMENIČNO DOP / POP!

PREVENTIVNI PREGLEDI:
 
POSVETOVALNICA PREDŠOLSKI OTROCI: SREDA 12.30 - 19,00 (telefon: 47 23 867)
PREVENTIVA ŠOLARJI, MLADOSTNIKI:PONEDELJEK 07,00 - 13,30 (telefon: 47 23 822), SREDA 12.30-19.00
(telefon: 47 23 822)

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.