V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

JURE KLAJ, dr.dent.med.spec.
DARJA ČRV, zobozdrav.asist.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)
Lokacija: PE AŠKERČEVA, AŠKERČEVA UL. 4
Telefon: 01 200 7635
E-naslov: narocanje.jure.klaj@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 12:00-19:00
PETEK 06:30-13:00

Obvestilo zdravnika:

 

 

 Ambulanta je zaradi strokovnega izobraževanja  v ponedeljek: 5.12.2022 zaprta.

 

 

 

V ambulanto se lahko naročite po e-pošti preko spletnega naročanja, po telefonu,ali preko spletnega portala eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/.

Priporočamo,da nas zaradi učinkovite organizacije dela ,pokličete v dopoldanski izmeni med  7.00 in 8.00 uro in med 12.00 in 13.00 uro, V popoldanski izmeni med  13.00 in 14.00 uro in med 18.00 in 19.00 uro (zaradi dela ob stolu s pacientom se asistentka včasih na klic ne more javiti. Iz tega razloga svetujemo naročanje preko e pošte)

Elektronsko naročanje: narocanje.jure.klaj@zd-lj.si

E-napotnice morate vpisati v roku 21 dni. V čakalno vrsto za prvi specialistični pregled v naši ambulanti se lahko vpišete preko portala https://narocanje.ezdrav.si/.

NUJNA STANJA V ORTODONTIJI
1. snemni ortodontski aparat, ki povzroča vidne poškodbe na sluznici,
2. lok fiksnega ortodontskega aparata, ki poškoduje ustno sluznico (npr. pika v lice, sluznico),
3. odcementiran obroček fiksnega ortodontskega aparata, ki je hkrati nosilec aparata za širjenje zobnega loka,
4. odlepljen retencijski lok, ki poškoduje ustno sluznico (npr. pika v jezik).

Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje narocanje.jure.klaj@zd-lj.si, kajti na telefonu bomo večkrat nedosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo in bomo na telefonske klice težko odgovarjali.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.