V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

mag. MOJCA GREBENC, dr.med.spec.
ŠPELA ERŽEN, viš.med.ses.
ANDREJA ČEBELA, med.sestra-babica
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01 5815240
E-naslov: narocanje.mojca.grebenc@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 12:00-19:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

 OBVESTILO

mag.Mojca Grebenc dr.med.spec. dela 22.1.2021 izjemoma popoldne .

 

 

 

 

NUJNO OBVESTILO v času COVID-19 epidemije

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer (naraščajoč pojav okužb in tveganje za širjenje bolezni zaradi novega virusa SARS-CoV-2 (COVID-2019)) za ohranjanje javnega zdravja do nadaljnjega: 

  • Če imate na dan pregleda kakršnokoli PREHLADNO OBOLENJE, tudi brez povišane temperature, in niste zaradi bolečin ali krvavitve življenjsko ogrožene, ostanite doma in se PRENAROČITE.
  • Naročanje poteka IZKLJUČNO po E-POŠTI ali TELEFONU in NE OSEBNO v ambulanti;
  • NE PRIHAJAJTE V AMBULANTO, če lahko storitev opravite na daljavo (ponovni predpis recepta, napotnica za kontrolni pregled);
  • NA PREGLEDE IN NA UZ MORFOLOGIJO PLODA NE PRIHAJAJTE S SPREMLJEVALCI;
  • V čakalnici sedite vsaj meter do meter in pol oddaljeni od drugih čakajočih. 
    Upoštevajte pravila higiene rok. 

Glede na trenutne okoliščine obstaja možnost zamud pri ažuriranju strani, za kar se vnaprej opravičujemo.

Hvala za razumevanje in upoštevanje navodil. 

 

NOSEČNICE

Razširjeni strokovni kolegij za ginekologijo in porodništvo je potrdil predlog Ministrstva za zdravje RS o obravnavi nosečnic s sumom na okužbo ali z okužbo s COVID-19, in sicer:

  • Ob okužbi s COVID-19 prejme oseba navodilo o 14-dnevni izolaciji. Po tem obdobju se smatra, da je oseba zdrava, zato predlagamo, da se obravnava (redni preventivni pregled) nosečnice za 14 dni preloži, po tem obdobju bo nosečnica lahko spet normalno obiskovala vse preglede pri svojem izbranem ginekologu enako kot vse ostale zdrave nosečnice
  • če pride pri nosečnici v času bolezni COVID-19 do zapletov zaradi same okužbe s koronavirusom, bodo take nosečnice obravnavane pri infektologih po protokolu, ki je enak protokolu za nenoseče bolnike 

 

  Na pregled se je potrebno naročiti.

Čakalna doba za opredeljene pacientke: nujno (akutne bolečine in krvavitve) do 2-3 dni

                                                                   redno do 6 mesecev

Ambulanta ne sprejema novih pacientk, saj presega slovensko povprečje glavarinskih količnikov v svoji dejavnosti.

Naročanje:

po telefonu : 01 5815240

        ponedeljek, torek od 13.00 do 15.00

        sreda,četrtek, petek od 8.00 do 10.00

po elektronski pošti narocanje.mojca.grebenc@zd-lj.si  (obvezno napišite svoje osebne podatke: ime,priimek,rojstni datum)

 

DNEVNI ODMOR 30 minut

v dopoldanskem ordinacijskem času med 10.00 in 11.00 uro

v popoldanskem ordinacijskem času med 16.00 in 17.00 uro

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.