Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

GORAN MITROVIĆ, dr.med.spec.
NASTASIJA LAKIĆ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: 01/58 64 959
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK -
PETEK -

Opomba:

V ADM z zdravnikom dela referenčna med.sestra Tina Hauptman.

Obvestilo zdravnika:

Ordinacijski čas ambulante je ob ponedeljkih popoldne (12:30-19:30h), zato stvari urejamo znotraj tega časa, ko ambulanta dela. Za neodložljive stvari se obračate na AKUTNO AMBULANTO V ZD FUŽINE (Preglov trg 14) od ponedeljeka do četrteka od 08:00 - 15:00 ure in v petek od 07:00 - 13:00 ure.
 
Zdravnik je od 22.04.2024 - 22.04.2024 ODSOTEN.
 
V času odsotnosti se lahko obrnete na ZD Fužine po telefonu (01/54 72 800) ali naš portal, ki bo preusmerjen na akutno ambulanto.
AKUTNA AMBULANTA V ZD FUŽINE od ponedeljeka do četrteka od 08:00 - 15:00 URE in v petek od 07:00 - 13:00 ure.
 

NAČINI NAROČANJA:

po telefonu 01/5864-959 v popoldanskem času v tekom celega ordinacijskem času. Priporočamo, da zaradi lažje organizacije dela pokličete v času: popoldanska izmena od 14:00 do 16:00h

Naša telefonska centrala ne javlja, da je linija zasedena. Zato vam priporočamo, da prekinete zvezo , če se v roku 20 sekund ne odzovemo in kasneje poskusite znova.

Več informacij o portalu in kako se registrirati nanj je dostopno na spletni strani https://portal.zd-lj.si/

- po pošti na naslov ZD Ljubljana Moste-Polje, Cesta 30.avgusta 2, 1000 Ljubljana  s pripisom za ambulanto dr. Mitrović

- preko e-Portala

- osebno v ordinacijskem času ambulante

- naročanje za odvzem krvi (laboratorij) : https://narocanja.zd-lj.si/245

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Na pregled pri OIZ se je potrebno predhodno naročiti.

Pregled v ambulanti je možen na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali preko Portala).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede preko portala, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte preko portala, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto preko portaa. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto preko portala, sicer jih vidimo tudi lahko v CRPP.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika. V pomoč vam je anketa na portalu.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave, če ste zbolelei za akutno okužbo dihal.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Ambulanta NE sprejema več pacientov za registracijo!

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.