NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ANITA BELEC, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE FUŽINE, PREGLOV TRG 14
Telefon: 01/54 72 828 , 01/54 72 844, 01 5472800
E-naslov: narocanje.anita.belec@zd-lj.si
Urnik dipl. m. s.
PONEDELJEK -
TOREK 07:00-14:00
SREDA -
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK -
DELA V TIMU Z ZDRAVNICO BRANKO MRVALJ RAJTERIC, dr.med.spec., izmenično ob torkih in četrtkih.

Obvestilo zdravnika:

kurbegovic1234NAČIN NAROČANJA

PO TELEFONU:-01/5472844 izmenično,torek dopoldan in četrtek popoldan v ordinacijskem času zdravnice Branke Mrvalj  Rajterič, dr.med.spec.

OSEBNO:v ordinacijskem času ambulante.

PO ELEKTRONSKI POŠTI: anita.belec@zd-lj.si

PO POŠTI: na naslov,

ZDL MOSTE- POLJE,

PE Fužine,

Preglov  trg 14, 1000 Ljubljana.

Spoštovani,

od 17.2.do 27.2.2020 sem odsotna.

Nadomeščanja ni.

Hvala za razumevanje.

Anita Belec, dipl.m.s.

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.