NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MAJA SENDI PETEK, dr.med.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01 -2004- 682
E-naslov: narocanje.maja.sendi-petek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-13:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 06:30-13:00 ali 13:30-20:00

Opomba:

OB PETKIH IZMENIČNO PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Zdravnica je zaradi zaključevanja specializacije odsotna predvidoma do konca septembra 2020. Nadomeščanje je urejeno, vendar vas zaradi poletnih dopustov in pomanjkanja kadra v tem času prosimo za potrpežljivost. Hvala za razumevanje.

 

V PETEK 26.6.2020 DELA SAMO DEŽURNA AMBULANTA.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.