V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MAJA SENDI PETEK, dr.med.spec.
SONJA BRADAČ, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01 -2004- 682
E-naslov: narocanje.maja.sendi-petek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 06:30-13:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 06:30-13:00
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK 06:30-13:00 ali 13:30-20:00

Opomba:

OB PETKIH IZMENIČNO PO RAZPOREDU, Hišni obiski po predhodenem dogovoru ob četrtkih od 19 do 20h.

Obvestilo zdravnika:

NA TELEFON SMO DOSEGLJIVI V DOPOLDANSKEM ČASU OD 7.30 DO 9.30 IN V POPOLDANSKEM ČASU OD 14.00 DO 16.00 URE

HVALA ZA RAZUMEVANJE.

ODSOTNOSTI V JUNIJU 10.6. in  OD 20.6. DO 1.7.

ODSOTNOSTI V JULIJU NI.

ODSOTNOSTI V AVGUSTU 16.8. DO 26.8.


PRAVILA KOMUNICIRANJA Z AMB. PO ELEKTRONSKI POŠTI:
1. V el. sporočilu navedite IME, PRIIMEK IN DATUM ROJSTVA PACIENTA, ki rabi storitev. Nujno dopišite še TEL. KONTAKT (LAHKO TUDI OD SVOJCA).
2. Potrebne stvari strnite v ENO EL. SPOROČILO (recepti, MTP naročilnice, napotnice, pošiljanje izvidov, vprašanja).
3. ZDRAVILA NAROČITE VSAJ 1 TEDEN PRED PORABO (NE ZADNJI DAN).
4. El. sporočilo naj bo KRATKO, JEDRNATO, VPRAŠANJA JASNA.
5. V kolikor ste poslali el. sporočilo, ni potrebno za iste zadeve klicati po telefonu ali prihajati v ZD, razen če bi prišlo do spodaj navedenega poslabšanja stanja.
6. Naprošamo, da el. sporočila pošiljate v DELOVNEM času amb. (ob nastopu naše službe žal el. sporočilo pogosto ni več aktualno, težave bodisi izzvenijo ali ste bili že obravnavani, npr. na urgenci).

V primeru neodložljivih zadev nas kontaktirajte po telefonu oz. v primeru življenjske ogroženosti pokličite 112. Zaradi epidemiološke situacije prihajanje v amb. brez predhodnega dogovora ni možno.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.