NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

dr. ROBERT MEDVED, dr.med.spec.
ZLATKA PEKLAJ, ZT
TANJA KONCILIJA, dipl.bab.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01-2004-629
E-naslov: narocanje.vic.robert.medved@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK -

Opomba:

ZDRAVNIK DELA KRAJŠI DELOVNI ČAS

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

Vse, ki ste naročene na pregled, prosimo, da zaradi preprečevanja širjenja virusa SARS-CoV-2 pridete na pregled le, če ste zdrave. Če ste bolne oziroma imate znake okužbe kot so povišana telesna temperatura, kihanje in/ali kašljanje, ne prihajajte v stavbo zdravstvenega doma, ampak pokličite svojega osebnega zdravnika in upoštevajte njegova navodila ter se oglasite na lokalni vstopni točki, kjer bodo opravili ustrezne preiskave.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.