NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

DEJAN PIRTOVŠEK, dr.dent.med.spec.

DARJA ČRV, zobozdrav.asist.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)
Lokacija: PE AŠKERČEVA, AŠKERČEVA UL. 4
Telefon: 01 200 76 35 , 06 993 4510
E-naslov: narocanje.dejan.pirtovsek@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK 06:30-13:00 - Dopoldan
TOREK - 12:00-19:00 Popoldan
SREDA - 12:00-19:00 Popoldan
ČETRTEK 06:30-13:00 - Dopoldan
PETEK 06:30-13:00 - Dopoldan
SOBOTA - - -
Opomba:
Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da z ambulantnim delom v zobozdravstveni dejavnosti pričenjamo z 18.5.2020. Zaradi več kot dvomesečne prekinitve rednega dela in novih postopkov obravnave skladno s sprejetimi strokovnimi smernicami in pa zagotavljanja varnosti pred okužbo, bo naše delo nekoliko drugačno in okrnjeno.

 

PROSIMO NE OBISKUJTE AMBULANTE BREZ PREDHODNEGA POTRJENEGA TERMINA PO TELEFONU IN IZPOLNJENEGA VPRAŠALNIKA O COVID-19

 

kliknite na povezavo za vprašalnik: COVID-19

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu.

Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta. Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

 

Za naročanje in vprašanja glede terminov pišite na e-pošto narocanje.dejan.pirtovsek@zd-lj.si ali nas pokličite na telefonsko številko ordinacije 01 200 76 35.

 

V primeru težav z aparati (nujni primeri so: bolečina na ustni sluznici ali jeziku, ki je prisotna več kot 3 dni, iztaknjen lok pri fiksnem aparatu oz. izpadel nesnemni (fiksni) aparat, ki ga ne morete sami odstraniti) lahko pokličete na telefonsko številko 01 200 76 35, oziroma je še bolje, da nam pišite e-pošto na naslov narocanje.dejan.pirtovsek@zd-lj.si in se bomo dogovorili za termin.


Polomljeni snemni aparati, odlepljene zvezdice, odpadli obročki pri zunanjih aparatih NISO razlog za nujno pomoč.

 

Povezava na vprašalnik COVID-19: https://www.gov.si/assets/ministrstva/MZ/DOKUMENTI/Koronavirus/Priloga-2-Vprasalnik-za-preverjanje-zdravstvenega-stanja-pacientov-pred-obravnavo-v-slovenskem-jeziku.docx

 

 

 

Hvala za razumevanje

 

 

 

 

Urniki in kontakti

Napredno iskanje