Skoči do osrednje vsebine

Urnik

LARISA LOVIŠČEK, dr.med.spec.
STANKA VIHAREV, med.sestra
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 583 74 08
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU,v četrtek med 16.in19. uro izvaja hišne obiske.V ADM z zdravnico dela Marta Jurkovič, dipl.m.s.NADOMEŠČA JANEZ RUS, dipl.zn.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

ODSOTNOSTI IN SPREMEMBE URNIKA: 

NADOMEŠČANJA in SPREMEMBE za SPLOŠNA AMBULANTA 5 ŠENTVID - ADM  LARISA LOVIŠČEK dr.med.spec.
 
17.03.2023 nadomešča MOJCA PRICA dr.med.spec., 6543 SPLOŠNA AMBULANTA 8 ŠENTVID - ADM, tel. 01 5837 438

NAROČANJE NA PREGLED:

- po telefonu 01/58 37 408

     (Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete: dopoldan med 8.00 in 10.00, popoldan med 14.00 in 16.00.

- preko Portala:  https://portal.zd-lj.si/login

- po pošti: na naslov ZDL Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana s pripisom "za ambulanto Larise Lovišček, dr.med."

- osebno: na obrazcu, ki ga dobite na recepciji zdravstvenega doma

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

V ambulantah družinske medicine ZDL Šentvid smo s 1.6.2022 v celoti prešli na uporabo spletnega portala, ki omogoča varno in kriptirano izmenjavo sporočil z ambulanto. Portal nadomešča dosedanjo elektronsko pošto, kar pomeni, da na poslana sporočila po e-pošti ne boste več prejeli odgovora. Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA na https://portal.zd-lj.si/login. V primeru, da zdravstveno storitev potrebujete, pa si v tako kratkem času ne morete urediti dostopa do portala, nas še vedno lahko pokličete po telefonu ali oddate naročilo bodisi pisno po navadni pošti ali osebno na recepciji ZDL Šentvid.

Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

Termini za osebno indentifikacijo brez naročanja - 1. nadstropje ZDL Šentvid, soba 101

Za osebno identifikacijo naročanje ni potrebno. S seboj prinesite osebno izkaznico in zdravstveno kartico. V primeru, da pacient pooblašča drugo osebo naj prideta obe osebi skupaj.

Termini za osebno identifikacijo so objavljeni na spletni strani ZDL Šentvid: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=901:portal-za-paciente-nov-nacin-elektronske-komunikacije-z-ambulanto&catid=152&Itemid=2093&lang=sl

NAROČANJE V LABORATORIJ:

Za odvzem vzorcev v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno NAROČANJE. V laboratorij se samostojno naročite po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/248  ali po 11. uri na telefon 01 583 74 33.

DRUGA OBVESTILA:

  • Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, medicinske pripomočke, urejajte preko Portala, izjemoma po telefonu. 
  • Če zbolite in potrebujete bolniški stalež in ne potrebujete zdravstvene pomoči o tem takoj obvestite ambulanto preko Portala. V kolikor potrebujete posvet ali obravnavo, pokličite v ambulanto. Osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za 3 dni nazaj ( 232. člen Pravil OZZ). Po končanem zdravljenju se bolniški list izda v elektronski obliki.
  • Pisne izvide opravljenih pregledov in hospitalizacij lahko pošljete v ambulanto po pošti ali jih pustite pri informatorki v zaprti kuverti, na katero zapišite "za ambulanto Larise Lovišček".
  • Portal ni namenjen posvetom ali nujnim obravnavam, ampak naročanju. Prosimo, da v sporočilu, ki naj bo kratko, navedete bistvene in točne podatke. Pri podpisu obvezno dodajte polno ime in priimek, ZZZS številko ter telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi, da vas bomo v primeru nejasnosti lahko poklicali (ter nato res bodite dosegljivi). Prosimo vas, da ne pošiljate več sporočil dnevno. Zaradi zelo povečanega števila elektronskih sporočil vsa prejeta elektronska sporočila triažiramo po stopnji nujnosti. Povratno informacijo boste dobili v najkrajšem možnem času. Navodila za komunikacijo preko e-pošte najdete TUKAJ 

COVID info:

  • V kolikor ste zboleli s prehladnimi znaki, se samoosamite in opravite hitri test na covid.
  • Vsa navodila glede testiranja so dostopna TUKAJ  
  • V kolikor ne potrebujete bolniškega lista in ne potrebujete zdravstvene pomoči, nas o svojem covid statusu ni potrebno obveščati.
  •  Glede na poslabševanje epidemiološke situacije v Sloveniji in s ciljem preprečevanje širjenja okužb in zaščite oseb s tveganjem za težji potek covid-19 ter zaposlenih zdravstvenih delavcev, uvajamo OBVEZNO nošenje zaščitne maske za vse obiskovalce ZD Ljubljana od 21.7.2022 dalje. Zaščitno masko si pravilno namestite čez nos in usta še pred vstopom v zdravstveni dom, na naročen termin prihajajte do 5 minut prej in vzdržujte osebno varnostno razdaljo 2 m ves čas zadrževanja v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana.
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.