Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

LARISA LOVIŠČEK, dr.med.spec.
TADEJA GORŠE, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 555 4250
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU,v četrtek med 16.in19. uro izvaja hišne obiske.V ADM z zdravnico dela Marta Jurkovič, dipl.m.s.NADOMEŠČA JANEZ RUS, dipl.zn.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

Larisa LOVIŠČEK, dr.med.spec. je od 06.06.-17.06.2024 odsotna. 

Nadomeščanje je urejeno po sledečem urniku:

06.06.Matija JAGER dr.med.DOPOLDAN,

07.06.Angela FONDA dr.med.spec.DOPOLDAN,

10.06.Dominik ČARMAN dr.med.POPOLDAN,

11.06.Dominik ČARMAN dr.med.DOPOLDAN,

12.06.Matija JAGER dr.med.DOPOLDAN,

13.06.Kristina DEJANOVIĆ dr.med.DOPOLDAN,

14.06.Viljema REMIC dr.med.spec DOPOLDAN,

17.06.Dominik ČARMAN dr.med.DOPOLDAN.

 

 UČNA AMBULANTA: 

V naši ambulanti vzporedno poteka učni proces - z nami sta zdravnika specializanta Katja Podbregar, dr.med. in Dominik Čarman, dr.med., občasno tudi  Kristina Dejanović, dr. med., Tjaša Pugelj Lipužič, dr.med., Anđelka Popović, dr. med. in Matija Jager, dr.med.

SPREMEMBE URNIKA: 

  • 21.06. popoldan

NAROČANJE NA PREGLED:

- po telefonu 01/555 4250 v ordinacijskem času.

     Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete:  dopoldan med 8.00 in 10.00, popoldan med 14.00 in 16.00.

- preko Portala:  https://portal.zd-lj.si/login

- po pošti: na naslov ZDL Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana s pripisom "za ambulanto Larise Lovišček, dr.med."

- osebno: v ordinacijskem času ali na obrazcu, ki ga dobite na recepciji zdravstvenega doma.

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

NAROČANJE V LABORATORIJ:

Za odvzem vzorcev v diagnostičnem laboratoriju Šentvid je obvezno NAROČANJE. V laboratorij se samostojno naročite po prejemu laboratorijskega naročila s strani zdravnika preko povezave https://narocanja.zd-lj.si/248  ali po 11. uri na telefon 01 583 74 33.

DRUGA OBVESTILA:

  • Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, medicinske pripomočke, urejajte preko Portala, izjemoma po telefonu. 
  • Če zbolite in potrebujete bolniški stalež in ne potrebujete zdravstvene pomoči o tem takoj obvestite ambulanto preko Portala. V kolikor potrebujete posvet ali obravnavo, pokličite v ambulanto. Osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za 3 dni nazaj ( 232. člen Pravil OZZ). Po končanem zdravljenju se bolniški list izda v elektronski obliki.
  • Pisne izvide opravljenih pregledov in hospitalizacij lahko pošljete v ambulanto po pošti ali jih pustite pri informatorki v zaprti kuverti, na katero zapišite "za ambulanto Larise Lovišček".
  • Portal ni namenjen posvetom ali nujnim obravnavam, ampak naročanju. Prosimo, da v sporočilu, ki naj bo kratko, navedete bistvene in točne podatke. Pri podpisu obvezno dodajte polno ime in priimek, ZZZS številko ter telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi, da vas bomo v primeru nejasnosti lahko poklicali (ter nato res bodite dosegljivi). Prosimo vas, da ne pošiljate več sporočil dnevno. Zaradi zelo povečanega števila elektronskih sporočil vsa prejeta elektronska sporočila triažiramo po stopnji nujnosti. Povratno informacijo boste dobili v najkrajšem možnem času. Navodila za komunikacijo preko e-pošte najdete TUKAJ 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.