V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

LARISA LOVIŠČEK, dr.med.spec.
STANKA VIHAREV, med.sestra
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 583 74 08
E-naslov: narocanje.larisa.loviscek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU,v sredo med 13.in14. uro izvaja hišne obiske.V ADM z zdravnico dela Marta Jurkovič, dipl.m.s.NADOMEŠČA A.PONIKVAR,dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani uporabniki storitev ZD Ljubljana!


Zaradi izpada kadra je delo zdravstvenih timov po enotah ZD Ljubljana okrnjeno. Izpadi so v trenutni epidemiološki situaciji žal nepredvidljivi, prav tako ni mogoče urediti nadomestil, ker kadra ni. Posledično ne bo mogoče odgovoriti na vsa vaša poslana elektronska sporočila.

Prosimo vas, da koristite zdravstveno oskrbo le v nujnih primerih. Vnaprej se vam zahvaljujemo za solidarnost, sodelovanje in razumevanje do tistih, ki zdravstveno oskrbo resnično potrebujejo.

Spoštovani!

Zaradi porodniškega dopusta je zdravnica Larisa Lovišček, dr.med. od 1. marca 2021 odsotna.

Nadomešča zdravnica Alenka Ponikvar, dr.med. v naši ambulanti po istem urniku.

Telefonska številka in mail ostajata ista:  01 583 74 08 in narocanje.larisa.loviscek@zd-lj.si

 

NAROČANJE NA PREGLED:

- po telefonu 01/58 37 408:  dopoldan 8.00 - 10.00, popoldan 14.00-16.00

- po e-pošti  narocanje.larisa.loviscek@zd-lj.si

- po pošti s pripisom za ambulanto dr. Lovišček, Ob zdravstvenem domu 1, 1000 Ljubljana

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem.

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošt oz. po telefonu.Osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za 3 dni nazaj ( 232. člen Pravil OZZ). Po končanem zdravljenju se bolniški list izda v elektronski obliki.

Pisne izvide opravljenih pregledov in hospitalizacij lahko pošljete v ambulanto po pošti ali jih pustite pri informatorki v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

V kolikor nam napišete elektronsko sporočilo, vedno napišite Vaše ime in priimek, datum rojstva, ZZZS številko in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. 

Za cepljenje proti covid-19 se lahko naročite: https://zvem.evem.si/cepljenje

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.