V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

LARISA LOVIŠČEK, dr.med.spec.
STANKA VIHAREV, med.sestra
MARTA JURKOVIČ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: (01) 583 74 08
E-naslov: narocanje.larisa.loviscek@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 07:00-14:00
  ČETRTEK 12:30-19:30
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU, V SREDO MED 13. IN 14. URO IZVAJA HIŠNE OBISKE. V ADM z zdravnico dela referenčna med.sestra Marta Jurkovič, dipl.m.s.
 • Urnik dipl. m. s.
  MARTA JURKOVIČ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 07:00-14:00
  ČETRTEK -
  PETEK 07:00-14:00
  DELA V TIMU Z ZDRAVNICO LARISO LOVIŠČEK, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

 

SPREMEMBE URNIKA, ODSOTNOST IN NADOMEŠČANJE: 

Do nadaljnega dela ambulanta po spremenjenem - skrajšanem urniku:

Ponedeljek - od 14. do 18. ure. 

Torek - od 8. do 12. ure. 

Sreda - od 8. do 12. ure. 

Četrtek - od 14. do 18. ure.

Petek - od 8. do 12. ure. 

V primeru, da potrebujete zdavniško pomoč izven ordinacijskega časa, se obrnite na dežurnega zdravnika ZD.

V primeru odsotnosti zdravnice, pa bo nadomeščanje urejeno, za informacije se obrnite na tel. (01) 583 74 00.

 

POMEMBNO OBVESTILO V TRENUTNI EPIDEMIOLOŠKI SITUACIJI:

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu.

Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošt oz. po telefonu.Osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za 3 dni nazaj ( 232. člen Pravil OZZ). Po končanem zdravljenju se bolniški list izda v elektronski obliki.

Pisne izvide opravljenih pregledov in hospitalizacij lahko pošljete v ambulanto po pošti ali jih pustite pri informatorki v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

V kolikor nam napišete elektronsko sporočilo, vedno napišite Vaše ime in priimek, datum rojstva, ZZZS številko in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. 

 

 

Odsotnost:

Od: 28.01.2021 Do: 02.02.2021
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.