V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

V zdravstvenem domu je nošenje zaščitne maske OBVEZNO za vse obiskovalce.

Urnik

asist. dr. SLAĐANA MALIĆ VONČINA, dr.med.spec.
SARA JEČNIK, tzn
TANJA KONCILIJA, dipl.bab.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01 200 46 29
E-naslov: narocanje.vic.sladjana.malic-voncina@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

ODSOTNOST: 05.12.2022; 01.12. Poteka Izobraževanje naših zaposleni.

V času odsotnosti je nadomeščanje urejeno. Prosimo vas, da nam v tem času pišete na e-mail za naročanje, kakor bi vas ustrezno razvrstili glede na težave in razpoložljivost terminov pri nadomestnih zdravnikih. V kolikor vaše težave niso nujne vas prosimo, da počakate na zaključek naše odsotnosti.

Na pregled se je zaželeno naročiti po elektronski pošti. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izdaja recepta in naročanje poteka v času uradnih ur, ko tudi poteka telefonsko naročanje: najbolj zaželeno dopoldan med 8. in 11. uro, popoldan med 14. in 17. uro. Podaljšanje veljavnosti recepta je potrebno urediti najmanj en mesec pred iztekom veljavnega. Prosimo, če nam ob podaljšanju veljavnosti recepta sporočite vrednosti krvnega tlaka in telesne teže.

Nadomeščanje: V kolikor pregled pri nadomestnem zdravniku ni nujen, vam lahko osebje v nadomestni ambulanti za storitev po pravilih ZZZS izda račun. Pregled pri nadomestnem zdravniku poteka med 8. in 11. uro v dopoldanskem in med 14. in 17. uro v popoldanskem času.

V naši ambulanti ne sprejemamo novih pacientk!

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.