NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

asist. dr. SLAĐANA MALIĆ VONČINA, dr.med.spec.
MARIJA ADAMIČ, med.sestra
TANJA KONCILIJA, dipl.bab.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSK
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01 200 46 29
E-naslov: narocanje.vic.sladjana.malic-voncina@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 13:00-19:30
PETEK 07:00-13:30

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

15.10. in 22.10.2020 bo ordinacijski čas ambulante izjemoma dopoldan!

Na pregled se je zaželeno naročiti po elektronski pošti. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.

Izdaja recepta in naročanje poteka v času uradnih ur, ko tudi poteka telefonsko naročanje: dopoldan med 8 in 12 uro, popoldan med 13 in 17 uro. Podaljšanje veljavnosti recepta je potrebno urediti najmanj en mesec pred iztekom veljavnega. Prosimo, če nam ob podaljšanju veljavnosti recepta sporočite vrednosti krvnega tlaka in telesne teže.

Nadomeščanje: V kolikor pregled pri nadomestnem zdravniku ni nujen, vam lahko osebje v nadomestni ambulanti za storitev po pravilih ZZZS izda račun. Pregled pri nadomestnem zdravniku poteka med 8 in 11 uro v dopoldanskem in med 13 in 16 uro v popoldanskem času.

V naši ambulanti ne sprejemamo več novih pacientk!

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.