NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

ANJA KONCILIJA, prof.spec.in reh.pedag-logoped
Dejavnost: CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-826 , (01) 4723-834
E-naslov: narocanje.cdz.cen@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 12:00-19:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani starši,

obveščam vas, da od 1. 6. 2020 dalje ponovno deluje logopedska ambulanta za vse otroke in njihove spremljevalce, ki imajo negativno epidemiološko sliko in nimajo prisotnih znakov okužbe dihal, vendar nekoliko drugače kot smo bili vajeni pred epidemijo. Starši otrok, ki so bili naročeni v času, ko ambulanta ni delovala, in še nimajo nadomestnega termina, boste o novem terminu pravočasno obveščeni.

  • Obisk v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja, ki v tem času poteka le po telefonu in elektronski pošti, osebno naročanje do nadaljnjega ni možno.
  • Na logopedsko obravnavo prihajajo le zdravi otroci in njihovi spremljevalci.
  • Trenutno lahko otroka spremlja le en spremljevalec, le izjemoma in po predhodnem dogovoru z logopedom pa lahko otroka spremlja tudi več oseb.
  • Na naročen pregled pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na glavnem vhodu v zdravstveni dom si bosta otrok in spremljevalec razkužila roke, spremljevalec bo prejel kirurško masko, ki jo mora imeti nameščeno ves čas obravnave. Otrok kirurške maske v logopedski ambulanti ne potrebuje.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.
  • V logopedsko ambulanto ste takoj sprejeti in se ne zadržujete v čakalnici ali na hodniku.

Anja Koncilija, prof. spec. in reh. ped. - logoped

Napotki za pogovor z otroki o koronavirusu: https://www.kclj.si/index.php?dir=/pacienti_in_obiskovalci/obvestila&id=5251

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČANJE:

  • osebno v sprejemni pisarni (soba št. 144) - osebno naročanje do nadaljnjega ni možno

  • po telefonu na št. (01) 4723 826 (dopoldne od 8:00 do 12:00, popoldne od 14:00 do 18:00)

  • po navadni pošti (delovni nalog pošljite na naslov: ZDRAVSTVENI DOM LJUBLJANA, METELKOVA ULICA 9, 1000 LJUBLJANA, s pripisom za logopeda)

URNIK NAROČANJA: dopoldne od 8:00 do 12:00, popoldne od 14:00 do 18:00

E-naslov logopedinje za DODATNE INFORMACIJE: anja.bolaric@zd-lj.si

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.