V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

VIKTORIJA KERIN, dr.med.spec.
NEVENKA BOŽOVIĆ, med.sestra
MONIKA DEŽMAN, dipl.m.s.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01/4723-869 , 01/4723-700
E-naslov: narocanje.viktorija.kerin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK -
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

zdravnica dela krajši delovni čas, petek po razporedu

Obvestilo zdravnika:

Dejavnost izvajamo v prostoru K11 - Specialistična ambulanta za fizikalno in rehabilitacijsko medicino (klet 1).

Naročanje: po telefonu v dopoldanskem času od 7:00 - 14:00
                  po telefonu v popoldanskem času od 12:30 - 19:30

                  po e-mailu na naslov: narocanje.viktorija.kerin@zd-lj.si

                  preko spleta na eNaročanje: https://narocanje.ezdrav.si/

                  po pošti: Razvojna ambulanta, ZDL-Enota Center, Metelkova ulica 9, 1000 Ljubljana

Petki, ko ambulanta dela:  24.12.2021, 7.1.2022, 21.1.2022,  4.2.2022, 18.2.2022, 4.3.2022, 18.3.2022

V času naše odsotnosti (letni dopust) naročite otroka na pregled preko portala eNaročanje, da vam izdana napotnica ne propade.

Pri naročanju izvajamo triažo napotne listine.

V timu za obravnavo otrok sodelujejo tudi ostali strokovnjaki. Zaradi tega svetujemo, da se naročate v svojo regijsko razvojno ambulanto, saj le tako lahko otrokom zagotavljamo celovito obravnavo.


Za naročanje na PRVI pregled se ob določitvi termina razen stopnje nujnosti upoštevajo tudi napotna diagnoza, otrokova starost in ostali pomembni podatki. Zato vam svetujemo, da se za prvi pregled naročate po telefonu.

Ko se naročate na pregled po e-pošti, vas prosimo, da za lažjo komunikacijo napišete vašo telefonsko številko.

Na prvi pregled s seboj poleg KZZ prinesite tudi materinsko knjižico, odpustnici iz porodnišnice (otrokovo in mamino) in druge izvide specialistov oz. opravljenih pregledov.

Na vse nadaljne preglede prinesite s seboj nove izvide specialistov.

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer naj otroka spremlja le en starš. Pred pregledom vas bomo poklicali po telefonu, da preverimo zdravstveno stanje.

Informacije o telesnem in gibalnem razvoju dojenčka si lahko preberete na naslednji povezavi Telesni in gibalni razvoj dojenčka

Informacije o pravilnem rokovanju z dojenčkom najdete na naslednjih povezavah Pravilno rokovanje z dojenčkom in Baby Fizio

Priporočamo tudi spletno stran Logopedski kotiček in branje nasvetov za spodbujanje otrokovega govorno-jezikovnega razvoja na naslednji povezavi Nasveti za spodbudo govora

Koristne in uporabne informacije glede otrokovega razvoja najdete tudi na naslednjih povezavah Navodila za starše-razvojna ambulanta in Navodila za starše - Center za duševno zdravje

Glede varne uporabe interneta in priporočene uporabe zaslonov pri otrocih si lahko preberete na naslednji povezavi: Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.