V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

VIKTORIJA KERIN, dr.med.spec.
NEVENKA BOŽOVIĆ, med.sestra
TJAŠA POČEHA GLAVAN, dipl.m.s.
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01/4723-869 , 01/4723-812
E-naslov: narocanje.viktorija.kerin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

od 01.01.2019

Obvestilo zdravnika:

ZARADI DALJŠE ODSOTNOSTI ZDRAVNICE SE PACIENTI RAZVOJNE AMBULANTE ZDL - ENOTA CENTER NAPOTUJEJO DO NADALJNEGA:

Iz ZDL - Enota Center v ZDL - PE Črnuče

Iz ZD Ivančna Gorica: otroci, ki imajo sorojence, ki so obravnavani v ZDL - PE Črnuče, se napotujejo v ZDL - PE Črnuče. Ostali otroci se napotujejo v ZDL - Enota Šiška 

Iz ZD Grosuplje, Loškega potoka in ZD Ribnica v ZDL - Enota Šiška

Iz ZD Kočevje v ZDL - Enota Moste

Iz ZD Logatec v ZDL - Enota Vič

Dejavnost izvajamo v prostoru K11 - Specialistična ambulanta za fizikalno in rehabilitacijsko medicino (klet 1).

Naročanje: v dopoldanskem času od 7:00 - 11:00
                   v popoldanskem času od 15:00 - 19:00

Odmor: v dopoldanskem času od 10:00 - 10:30
              v popoldanskem času od 15:30 - 16:00


NAROČANJE: izvajamo triažo napotne listine.

V timu za obravnavo otrok sodelujejo tudi ostali strokovnjaki. Zaradi tega svetujemo, da se naročate v svojo regijsko razvojno ambulanto, saj le tako lahko otrokom zagotavljamo celovito obravnavo.

NAČINI NAROČANJA: po telefonu ali osebno v ambulanti v ordinacijskem času, po navadni pošti, elektronsko po e-pošti ali preko spletnega naročanja - eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/

Za naročanje na PRVI pregled se ob določitvi termina razen stopnje nujnosti upoštevajo tudi napotna diagnoza, otrokova starost in ostali pomembni podatki. Zato vam svetujemo, da se za prvi pregled naročate po telefonu.

Ko se naročate na pregled po e-pošti, vas prosimo, da za lažjo komunikacijo napišete vašo telefonsko številko.

Na prvi pregled s seboj poleg KZZ prinesite tudi materinsko knjižico, odpustnici iz porodnišnice (otrokovo in mamino) in druge izvide specialistov oz. opravljenih pregledov.

Na vse nadaljne preglede prinesite s seboj nove izvide specialistov.

Svetujemo, da si na spletni strani Zdravstvenega doma Ljubljana preberete Vsebine na temo razvoja otroka, ki jih najdete v okencu na levi strani.

Priporočamo tudi spletno stran Logopedski kotiček.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.