Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

SONJA PETERNELJ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 051 320 709
E-naslov: narocanje.sonja.peternelj@zd-lj.si
Urnik dipl. m. s.
PONEDELJEK 06:45-13:15
TOREK -
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK -
PETEK 10:00-13:15
dela v timu z Mojco Krajnc, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!

Po telefonu sem dostopna v ordinacijskem času. Telefonske klice prejete v tem času bom vrnila. Ne e-mail (sonja.peternelj@zd-lj.si) bom odgovorila v roku 3 dni. Za čas moje odsotnosti to ne velja.
V primeru urgentne situacije pokličite 112 ali obiščite ambulanto Splošne nujne medicinske pomoči (Bohoričeva ul. 4).
V času moje odsotnosti, nadomeščanja ni.
Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi: https://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=1111&lang=sl  

Lep pozdrav,  

Sonja Peternelj

 

 

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.