V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

JANJA BERK, dr.dent.med.
SARAH DAGARIN, zobozdrav.asist.
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: PE AŠKERČEVA, AŠKERČEVA UL. 4
Telefon: 01/200-7631
E-naslov: narocanje.janja.berk@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:45-19:15
TOREK 06:45-13:15
SREDA 12:45-19:15
ČETRTEK 06:45-13:15
PETEK 06:45-13:15 ali 12:45-19:15

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU

Obvestilo zdravnika:

Obveščamo vas, da opredeljujemo nove paciente, stare do 19.let.

Čakalna doba za prvi pregled: 0-30 dni.

KLJUB RAZGLASITVI EPIDEMIJE OBVEŠČAMO, DA NAŠA AMBULANTA DELUJE NEMOTENO PO USTALJENEM URNIKU.

V KOLIKOR BO PRIŠLO DO MOREBITNIH SPREMEMB, BOSTE O TEM OBVEŠČENI NA TEJ SPLETNI STRANI.

ŠE VENDO PA VELJA, DA V NAŠO AMBULANTO PRIDETE LE, ČE STE POPOLNOMA ZDRAVI (brez znakov akutne okužbe dihalnih poti).
V ZD prihajate 5 minut pred predvidenim terminom. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos. Ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD si razkužite roke. V čakalnici in skupnih prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1.5 metra. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta. Naročeni pacienti naj v ZD prihajajo sami, spremstvo ene odrasle zdrave osebe je dovoljeno le pri manjših otrocih in osebah, ki potrebujejo spremstvo. Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri novi organizaciji našega dela!

OBVEZNO JE PREDHODNO TELEFONSKO NAROČANJE, nenaročenih pacientov ni možno sprejeti na obravnavo.

 Naročanje:

- po telefonu (01/200 76 31): dopoldanska izmena 7:00-8:00 in 12:00-13:00

                                         popoldanska izmena 13:00-14:00 in 18:00-19:00

- na email naslov: narocanje.janja.berk@zd-lj.si

- po navadni pošti

- trenutno osebno naročanje ni možno

Pooblaščena oseba za vodenje čakalnega seznama je Sarah Dagarin.

V nujnih primerih izven našega ordinacijskega časa ali ob odsotnosti se obrnite na dežurne zobozdravnice na PE Aškerčeva 4.

Zobozdravstvena nujna medicinska pomoč deluje ob sobotah, nedeljah in praznikih od 8.00 do 13.00 ure v kletnih prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana- Center, Metelkova ul. 9, Ljubljana.

Število opredeljenih pacientov  1. 9. 2021 je 967.

V sredo, 22.9.2021 ambulanta dela dopoldne.

 

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.