V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TANJA ŠPICLIN, dr.med.spec.
ANA HRIBAR, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠENTVID, OB ZDRAVSTVENEM DOMU 1
Telefon: 01 5837 404
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/168
E-naslov: narocanje.tanja.spiclin@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK 12:30-19:30
SREDA 12:30-19:30
ČETRTEK -
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

OB TORKIH MED 18.30 IN 19.30 IZVAJA HIŠNE OBISKE, OB ČETRTKIH V AMBULANTI DIABETOLOGIJE, PETEK IZMENIČNO

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani uporabniki storitev ZD Ljubljana!

 

Zaradi izpada kadra je delo zdravstvenih timov po enotah ZD Ljubljana okrnjeno. Izpadi so v trenutni epidemiološki situaciji žal nepredvidljivi, prav tako ni mogoče urediti nadomestil, ker kadra ni. Posledično ne bo mogoče odgovoriti na vsa vaša poslana elektronska sporočila.

Prosimo vas, da koristite zdravstveno oskrbo le v nujnih primerih. Vnaprej se vam zahvaljujemo za solidarnost, sodelovanje in razumevanje do tistih, ki zdravstveno oskrbo resnično potrebujejo.

 

URNIK AMBULANTE:

PONEDELJKI OD 17.1.2022 NAPREJ POPOLDAN OD 12.30 - 19-30

TORKI OD 18.1.2022 NAPREJ DOPOLDAN OD 7.00 - 14.00

SREDE POPOLDAN OD 12.30 - 19.30

ČETRTKI: ZDRAVNICA DELA V DIABETOLOŠKI AMBULANTI

PETKI IZMENIČNO DOPOLDAN/POPOLDAN

 

V januarju 2022 bo zdravnica Tanja Špiclin odsotna naslednje dni:

torek 4.1.2022 (nadomešča dr. Ketiš DOPOLDAN: 01 583 74 13 narocanje.tea.stegne-ignjatovic@zd-lj.si),

torek 11.1.2022 (nadomešča dr. Alhady v ambulanti dr. Špiclin, DOPOLDAN),

ponedeljki 17., 24. in 31.1.2022 nadomešča dr. Fonda POPOLDAN (01 5837404, narocanje.tanja.spiclin@gmail.com).

 

   

Ob četrtkih ima zdravnica diabetološko ambulanto. Nadomeščanje je urejeno za nujne primere.

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate nositi ves čas obravnave in si razkužite roke.
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

 Za cepljenje proti covid-19 se lahko naročite na: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje

 


banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.