V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

mag. BRANKA KANTE SOTOŠEK, dr.med.
IRMA ŠARIĆ, sms
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 261
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/180
E-naslov: narocanje.branka.sotosek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK 06:30-13:00 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETKI IZMENIČNO PO RAZPOREDU. SREDA 19:00-20:00 HIŠNI OBISKI. V RADM dela referenčna sestra Kristina JOVIĆ, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

 • Prosimo, da se za pregled v ambulanti mag.sc. Kante Sotošek Branke, dr. med., obvezno naročite. Zlasti prosimo, da  vsi akutno zboleli pred nameravanim obiskom pri zdravnici obvezno pokličete v ambulanto, ali napišete e mail in ne hodite v ZD oziroma ambulanto, dokler ne dobite nadaljnjih navodil, kako ravnati.

Naročiti se morajo tudi pacienti tistih zdravnikov, ki jih dr. Kante Sotošek nadomešča. Naročite se lahko preko telefona na številki 01 58 44 261 med 8:00 in 10:00 uro dopoldne in med 14:00 in 16:00 uro popoldne, po elektronski pošti na naslov narocanje.branka.sotosek@zd-lj.si.

Čas za hišne obiske za nepokretne bolnike je rezerviran ob sredah, od 19.00 do 20:00 ure. 

Zdravnica bo v mesecu avgustu  2022 odsotna:

  • v četrtek, 18.08., in v torek, 23.08.2022,; nadomešča dr. Grdadolnik Urška, narocanje.urska.grdadolnik@zd-lj.si
  • v četrtek, 04.08.2022, in v četrtek, 11. 07.2022, dela ambulanta izjemoma v popoldanskem turnusu, od 13:30 do 20:00.
  • od 29.08. do 02.09. 2022, bo zdravnica odsotna, nadomešča jo dr. Grdadolnik Urška, narocanje.urska.grdadolnik@zd-lj.si

Razpored petkov za mesec avgust 2022:

 • popoldne: 05.08., 12.08., 19.08. in 26.08. 2022
 • dopoldne: noben petek v avgustu ambulanta ne dela dopoldne

Obravnava bolnikov na primarnem nivoju poteka tako, kot ste bili vajeni pred epidemijo, pacientje se morajo naročati, tudi tisti, katerih zdravnice dr. kante Sotošek nadomešča, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri dostopanju do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in predhodnega posveta z medicinskim osebjem po telefonu ali e-pošti. 

Zdravnica bo glede na vaše zdravstvene težave in upoštevaje medicinske indikacije presodila o načinu obravnave, ki bo potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno z osebnim pregledom v ambulanti.

 • V primeru prisotnih simptomov za COVID-19 ali sumu na COVID-19 okužbo vas bo osebni zdravnik že po telefonu napotil na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato nikakor ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

 • V primeru življenjske ogroženosti ali nujnega stanja takoj pokličete 112.

 • Prosimo, pred ZD pridite največ 5 minut pred naročenim terminom pregleda

 • Priporočamo, da v prostorih zdravstvenega doma skušate vzdrževati osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra., saj se število okuženih oseb s Covid 19 spet povečuje.

Zdravila iz stalne terapije je potrebno naročiti pet delovnih dni vnaprej, torej teden dni preden vam jih zmanjka. Zdravnica želi bolnike, ki imajo stalno terapijo za kronične bolezni, pregedati vsaj enkrat letno, preden jim izda Rp za zdravila. Za izdajo napotnic se morate naročiti na pregled, zdravnica se na osnovi osebnega pregleda odloči, kakšno napotnico vam bo izdala in s kakšno stopnjo nujnosti. Za naročila napotnic za antikoagulantno ambulanto, diabetološko ambulanto in večino kontolnih pregledov ni potrebno priti na pregled.
Za pregled, kjer bo potrebno podaljševanje bolniškega staleža z odločbo imenovanega zdravnika ZZZS, se morate obvezno naročiti, in sicer vsaj sedem delovnih dni pred datumom izteka staleža, ki je označen na odločbi IZ ZZZS.
 
Predvsem vam želimo veliko zdravja in čim manj obiskov pri zdravnici.banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.