Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

ISCPC23 banner slo

Urnik

mag. BRANKA KANTE SOTOŠEK, dr.med.
ALEKSANDRA POSAVEC, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 261
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/180/ https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 06:30-13:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 06:30-13:00
PETEK 06:30-13:00 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETKI IZMENIČNO PO RAZPOREDU. SREDA 19:00-20:00 HIŠNI OBISKI. V RADM dela referenčna sestra Kristina JOVIĆ, dipl.m.s.

Obvestilo zdravnika:

 • Prosimo, da se za pregled v ambulanti mag.sc. Kante Sotošek Branke, dr. med., obvezno naročite. Zlasti prosimo, da  vsi akutno zboleli pred nameravanim obiskom pri zdravnici obvezno pokličete v ambulanto, ali napišete e mail in ne hodite v ZD oziroma ambulanto, dokler ne dobite nadaljnjih navodil, kako ravnati.

Naročiti se morajo tudi pacienti tistih zdravnikov, ki jih dr. Kante Sotošek nadomešča. Naročite se lahko preko telefona na številki 01 58 44 261. Priporočamo, da pokličete med 8:00 in 10:00 uro dopoldne in med 14:00 in 16:00 uro popoldne, takrat smo najlažje doseglkjivi.  Čas za hišne obiske za nepokretne bolnike je rezerviran ob sredah, od 19.00 do 20:00 ure

Zdravnica bo v mesecu septembru odsotna:

 • od 01.09. do 08.09. 2023, nadomeščanje je urejeno: dr. Čerin Tadeja v ponedeljek, 01.09., 04.09. in 08.09. popoldne ter v torek, 05.09. dopoldne, dr. Grdadolnik Urška v sredo, 06.09., in v četrtek, 07.09. popoldne.
 • v ponedeljek 25.09., nadomešča dr. Čerin Tadeja popoldne
 • v petek, 29.09., nadomešča dr. Čerin Tadeja popoldne

Razpored petkov za mesec september 2023:

 • petek, 01.09., zdravnica dela v DSO Fužine
 • 15.09. 2023: popoldne
 • 22.09., dopoldne
 • ostale petke je zdravnica odsotna

_______________________________________________________________________

OBVESTILO

V ambulantah družinske medicine enote ENOTA ZD Ljubljana postopno prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Za dostop do portala je potrebna REGISTRACIJA. Več informacij o registraciji je na https://www.zd-lj.si/ - gumb Portal za paciente.

 
 REGISTRACIJA na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno na e-naslov, drugo kot SMS na mobilno številko), ki veljata 24 ur.

 •  NAROČANJE NA PREGLED:
  - telefonsko naročanje 01 5844 261
  - preko e-portala
  - po pošti ZD Moste, Prvomajska ulica 5, 1000 Ljubljana, s pripisom:  za ambulanto mag. Branka KANTE SOTOŠEK, dr.med.
  - osebno naročanje

_________________________________________________________________________

Zdravila iz stalne terapije je potrebno naročiti pet delovnih dni vnaprej, torej teden dni preden vam jih zmanjka. Zdravnica želi bolnike, ki imajo stalno terapijo za kronične bolezni, pregedati vsaj enkrat letno, preden jim izda Rp za zdravila. Za izdajo napotnic se morate naročiti na pregled, zdravnica se na osnovi osebnega pregleda odloči, kakšno napotnico vam bo izdala in s kakšno stopnjo nujnosti. Za naročila napotnic za antikoagulantno ambulanto, diabetološko ambulanto in večino kontolnih pregledov ni potrebno priti na pregled.

Za pregled, kjer bo potrebno podaljševanje bolniškega staleža z odločbo imenovanega zdravnika ZZZS, se morate obvezno naročiti, in sicer vsaj sedem delovnih dni pred datumom izteka staleža, ki je označen na odločbi IZ ZZZS.
 
Predvsem vam želimo veliko zdravja in čim manj obiskov pri zdravnici.

ambulanta Kante Sotošek Branka

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.