Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

BLAŽ ČAMPA, dr.dent.med.
VANESSA BANOVIĆ
Dejavnost: ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO OTROK IN MLADINE
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 249
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-20:00
TOREK 13:30-20:00
SREDA 06:30-13:30
ČETRTEK 06:30-13:30
PETEK 06:30-13:30 ali 13:30-20:00

Opomba:

PETEK IZMENIČNO

Obvestilo zdravnika:

PORTAL ZA PACIENTE – nov način elektronske komunikacije z ambulanto

Registracija na portal je možna na dva načina:

  • registracija z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti ali
  • registracija z uporabo certifikatov preko Si-Pass (SiPass, SMSPAss, SIgenCA, SigovCA, NLBCA, HALCOM, PostarCA, idr) na portalu (https://portal.zd-lj.si/login).
V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.
 
Če je otrok mlajši od 15 let, otroku pooblastila ni potrebno podpisati. Starš oz. skrbnik otroka opravi le postopek registracije. V posameznih primerih je poleg postopka registracije potrebno še ročno dodajanje pooblastitelja s strani zdravstvenih delavcev. V takem primeru nas kontaktirajte. 
Z dopolnjenim 15 letom sistem avtomatično prekine pooblastilo o čemer so pooblaščene osebe tudi obveščene. Otrok lahko ponovno pooblasti starša ali pa registracijo opravi sam in samostojno komunicira z ambulanto. 
 
V primeru, da je otrok starejši od 15 let, pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo. 
En otrok ima lahko več pooblaščenih oseb (mama, oče, itd.). Komunikacija je vezana na otroka, kar pomeni, da imajo vse pooblaščene osebe vpogled v komunikacijo in naročila. 
  
Vljudno vabljeni k registraciji in uporabi!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zobozdravstvena obravnava je možna le za naročene zdrave paciente brez prehladnih obolenj in drugih znakov in simptomov za COVID-19 ter ob točno določenem terminu.

Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NUJNA STANJA V ZOBOZDRAVSTVU SO:

  • močan zobobol (nevzdržna huda bolečina, ki traja več kot 24 ur in analgetik ne pomaga);
  • akutna infekcija (vnetje, ki se kaže kot: oteklina, težje požiranje in odpiranje ust, zvišana telesna temperatura);
  • močnejša krvavitev po oralno kirurškem posegu, ki se sama ne ustavi po določenem času;
  • poškodbe (poškodba v področju zgornje in spodnje čeljusti oz. ustne votline).

Nujna zobozdravstvena obravnava pacientov brez predhodnega naročanja ni mogoča.

V primeru naše odsotnosti se lahko za nujno zobozdravstveno pomoč obrnete na prisotne zobozdravnike otroškega in mladinskega zobozdravstva na področju ZD Moste Polje.

Podatke o prisotnih zobozdravnikih dobite pri informatorjih oz. na tel. št. 01/58 64 900 ali 01/58 44 200.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČANJE

PO TELEFONU: naročanje mogoče tekom celega ordinacijskega časa. Priporočamo, da zaradi lažje organizacije dela pokličete v času:

  • dopoldanska izmena od 08:00 do 10:00 ure;
  • popoldanska izmena od 14:00 do 16:00 ure

PREKO e-PORTALA

OSEBNO: v našem ordinacijskem času

Naročite se lahko tudi po navadni pošti. Na naslov: ZD Ljubljana Moste-Polje, Prvomajska ul. 5, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto Blaža Čampe dr.dent.med

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.5.2024 delamo POPOLDAN

7.6.2024 delamo DOPOLDAN

14.6.2024 delamo DOPOLDAN

21.6.2024 delamo POPOLDAN

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.